Je bevindt je hier:

Locatieverhuur

Een evenement organiseren op een indrukwekkende locatie? Er is geen betere locatie dan Beeld & Geluid. Niet alleen ontvangen wij jou op een inspirerende plek, ook zijn wij er om jouw evenement tot in de puntjes- en met de nodige faciliteiten te verzorgen.

Building Beeld & Geluid in Hilversum

Zalen

Bekijk ons aanbod aan bijzondere ruimtes. Ontvang je gasten in het indrukwekkende Atrium, of vier er een feest. Presentaties, lezingen en filmvertoningen kunnen uitstekend worden gegeven in onze theaterzalen, die door de LED-verlichting in de muren en plafonds helemaal kunnen worden aangepast naar jouw stijl. De BenG Labs zijn perfect voor bijeenkomsten in kleinere gezelschappen.

Online bijeenkomst

Online of hybride bijeenkomsten

Wil jij een online of hybride bijeenkomst organiseren waarmee je impact kan maken? Terwijl jij je focust op het inhoudelijke gedeelte, verzorgen wij bij Beeld & Geluid de faciliteiten die bijdragen aan het maken van een blijvende indruk.

Meer informatie
Podcast

Podcast

Naast webcasts en livestreams bieden wij ook professionele studio-opnames voor podcasts aan. Podcasts zijn populair voor onderweg en komen in diverse genres en formats. Als aanvulling op een evenement kun je deelnemers een podcast sturen, als alternatief of naast een aftermovie. Dit kan een opname van het event zijn, maar ook reflecties en commentaar toevoegen. Denk aan podcasts voor productlanceringen of boekpresentaties, met interviews met ontwerpers, auteurs, uitgevers, producenten en consumenten. Verrijk je evenement met boeiende content en vergroot de betrokkenheid.

Workshop in theaterzaal

Zakelijke workshops

Verrijk jouw evenement met een zakelijke workshop op het gebied van desinformatie, satire of medialogica.

Bekijk het aanbod
VR-Game

Zakelijke arrangementen

Wil je even een break van je zaalprogramma of gewoon graag werken aan de teamspirit? Boek dan één van onze zakelijke arrangementen zoals onze VR Escape game of een rondleiding.

Bekijk het aanbod
Taste Jam

Festivalconcept: Taste Jam

Speciaal voor de evenementen in de zomerperiode heeft Beeld & Geluid een nieuw concept ontwikkeld: Taste Jam. Hiermee heb je alle ingrediënten tot je beschikking om een echte festival-ervaring te creëren, midden op het Media Park in Hilversum!

Meer info

Contact

Neem contact met ons op voor een afspraak of een reservering.

Eevenementen@beeldengeluid.nl

Hilversum T035 677 55 55

 

Beeld & Geluid in Den Haag

Beeld & Geluid neemt afscheid van locatie Zeestraat, Den Haag

Lees het persbericht
Greenbookings logo

Beeld & Geluid is Greenbookings partner

Greenbookings levert een concrete bijdrage aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden door bij boekingen van evenementen- en vergaderlocaties in Nederland bomen te planten.

Door een online spaarsysteem sparen locaties automatisch 0,5% van iedere boeking voor het planten van bomen. Onze wereld heeft meer bos nodig: voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden.

Spaar met je event of vergadering bij Beeld & Geluid voor een bosrijke wereld.

Ga naar de website van Greenbookings