Je bevindt je hier:

Locatieverhuur

Beeld & Geluid is een prachtige evenementenlocatie met ongekende faciliteiten. Centraal gelegen in de mediastad van Nederland: Hilversum. Onze zalen zijn zeer geschikt voor seminars, congressen en bedrijfspresentaties. Maar ook voor een sitting diner, receptie of personeelsfeest kun je bij ons terecht.

Gebouw van Beeld & Geluid in de lente met krokussen op de voorgrond

Neem contact met ons op voor een afspraak of een reservering.

E evenementen@beeldengeluid.nl

Locaties

Bekijk ons aanbod aan bijzondere ruimtes. Ontvang je gasten in het indrukwekkende Atrium, of vier er een feest. Presentaties, lezingen en filmvertoningen kunnen uitstekend worden gegeven in onze theaterzalen, die door de LED-verlichting in de muren en plafonds helemaal kunnen worden aangepast naar jouw stijl. De BenG Labs zijn perfect voor bijeenkomsten in kleinere gezelschappen. Voor een gelimiteerde tijd kan jouw evenement plaatsvinden in het gezelligste café van Nederland: het Top 2000 Café is exclusief te huren voor een onvergetelijke ervaring. We beschikken ook over event- en vergaderzalen in Den Haag! Bij Beeld & Geluid Den Haag vind je 12 karakteristieke zalen in het hartje van de stad. Van multifunctionele eventzaal tot hypermoderne Newsroom. 

stream opstelling voor online events

Volledig online of hybride event

Wij hebben zeer goede streamingsmogelijkheden in huis waarmee jij je meeting zowel hybride als volledig online kunt houden. Onze technici bereiden alles tot in de puntjes voor en begeleiden je tijdens je stream. Zo is het voor jou een kwestie van plug & play! Wij adviseren je graag voor je event.

Bekijk meer foto's
VR brillen op voorgrond. Digitale versie van Beeld & Geluid op de achtergrond

Teambuilding

Wil je even een break van je zaalprogramma of gewoon graag werken aan de teamspirit? Boek dan 1 van onze zakelijke arrangementen zoals onze VR Escape game, een rondleiding.

Daarnaast bieden wij speciaal voor de zakelijke markt, in samenwerking met partners Jobtraining en dagjemaken.nl, een selectie aan zakelijke arrangementen.

Bekijk het aanbod

Extra faciliteiten

Garderobeservice

Beeld & Geluid beschikt over een gratis, onbewaakte garderobe.  Er zijn kluisjes aanwezig voor je waardevolle spullen, € 1 per kluisje per dag.

Ook is het mogelijk om een garderobeservice in te zetten voor je bijeenkomst. Deze wordt verzorgd door onze cateraar. De service bestaat uit de ontvangst en uitgifte van jassen, tassen en paraplu's en het toezicht op de garderobe. De kosten hiervoor zijn € 25 per uur. Beeld & Geluid is echter niet aansprakelijk voor diefstal, vermissing of beschadiging van ontvangen goederen.

Schoonmaakkosten

Standaard schoonmaakkosten zijn inbegrepen; de afdeling Boekingen en Evenementen beoordeelt of extra schoonmaakkosten van toepassing zijn op je bijeenkomst.