Je bevindt je hier:

Locatieverhuur

Beeld en Geluid is een prachtige evenementenlocatie met ongekende faciliteiten. Centraal gelegen in de mediastad van Nederland: Hilversum. Onze zalen zijn zeer geschikt voor seminars, congressen en bedrijfspresentaties. Maar ook voor een sitting diner, receptie of personeelsfeest kun je bij ons terecht.

Gebouw van Beeld en Geluid

Neem contact met ons op voor een afspraak of een reservering.

E evenementen@beeldengeluid.nl

Locaties

Bekijk ons aanbod aan bijzondere ruimtes. Ontvang je gasten in het indrukwekkende Atrium, of vier er een feest. Presentaties, lezingen en filmvertoningen kunnen uitstekend worden gegeven in onze theaterzalen, die door de LED-verlichting in de muren en plafonds helemaal kunnen worden aangepast naar jouw stijl. De BenG Labs zijn perfect voor bijeenkomsten in kleinere gezelschappen. Voor een gelimiteerde tijd kan jouw evenement plaatsvinden in het gezelligste café van Nederland: het Top 2000 Café is exclusief te huren voor een onvergetelijke ervaring. We beschikken ook over event- en vergaderzalen in Den Haag! Bij Beeld en Geluid Den Haag vind je 12 karakteristieke zalen in het hartje van de stad. Van multifunctionele eventzaal tot hypermoderne Newsroom. 

Vrouw wordt geïnterviewd

Zakelijke arrangementen

Bouwen aan de teamspirit of nuttige vaardigheden ontwikkelen met je collega's: speciaal voor de zakelijke markt biedt Beeld en Geluid in samenwerking met partners Jobtraining en dagjemaken.nl een selectie aan zakelijke arrangementen.

Natuurlijk zijn ook onze reguliere arrangementen te reserveren voor je zakelijke partij. Bijvoorbeeld een rondleiding door ons gebouw of het spelen van onze VR escape game. 

Bekijk het aanbod

Extra faciliteiten

Garderobeservice

Beeld en Geluid beschikt over een gratis, onbewaakte garderobe.  Er zijn kluisjes aanwezig voor je waardevolle spullen, € 1 per kluisje per dag.

Ook is het mogelijk om een garderobeservice in te zetten voor je bijeenkomst. Deze wordt verzorgd door onze cateraar. De service bestaat uit de ontvangst en uitgifte van jassen, tassen en paraplu's en het toezicht op de garderobe. De kosten hiervoor zijn € 25 per uur. Beeld en Geluid is echter niet aansprakelijk voor diefstal, vermissing of beschadiging van ontvangen goederen.

Schoonmaakkosten

Standaard schoonmaakkosten zijn inbegrepen; de afdeling Boekingen en Evenementen beoordeelt of extra schoonmaakkosten van toepassing zijn op je bijeenkomst.