Je bevindt je hier:

Locatieverhuur

Een evenement organiseren op een indrukwekkende locatie? Er is geen betere locatie dan Beeld & Geluid. Niet alleen ontvangen wij jou op een inspirerende plek, ook zijn wij er om jouw evenement tot in de puntjes- en met de nodige faciliteiten te verzorgen.

Building Beeld & Geluid in Hilversum

Twee locaties, één gedachte

Beeld & Geluid in HIlversum gevel

Hilversum

Kom naar Beeld & Geluid in Hilversum, dit gebouw valt op. Niet alleen vanwege de moderne glasplaten, maar ook door wat die representeren. In totaal 1122 stills uit iconische TV fragmenten vormen op deze glasplaten een imposant kunstwerk. 

gevel den haag

Den Haag

Bij aankomst bij Beeld & Geluid in Den Haag word je verwelkomd door de indrukwekkende voorgevel. Deze vertelt alles over de tijd dat het pand fungeerde als het eerste warenhuis van Nederland: de Groote Koninklijke Bazar. In dit stuk geschiedenis bouwen we voort met moderne media. 

Locatie Hilversum

Bekijk ons aanbod aan bijzondere ruimtes. Ontvang je gasten in het indrukwekkende Atrium, of vier er een feest. Presentaties, lezingen en filmvertoningen kunnen uitstekend worden gegeven in onze theaterzalen, die door de LED-verlichting in de muren en plafonds helemaal kunnen worden aangepast naar jouw stijl. De BenG Labs zijn perfect voor bijeenkomsten in kleinere gezelschappen.

Locatie Den Haag

Bij Beeld & Geluid in Den Haag hebben we 12 inspirerende ruimtes gecreëerd die méér zijn dan enkel muren, tafels en stoelen. We hebben alle elementen in huis voor impactvolle meetings en succesvolle bijeenkomsten. Van moderne Newsroom tot karakteristieke Bazar. Er is altijd een zaal die voldoet aan jouw wensen.

Bij aankomst word je verwelkomd door de indrukwekkende voorgevel. Deze vertelt alles over de tijd dat het pand fungeerde als het eerste warenhuis van Nederland: de Groote Koninklijke Bazar. Niet alleen ontvangen wij jou op een inspirerende plek, ook zijn wij er om jouw online, hybride of live bijeenkomst tot in de puntjes- en met de nodige faciliteiten te verzorgen. 

 

Online bijeenkomst

Online of hybride bijeenkomsten

Wil jij een online of hybride bijeenkomst organiseren waarmee je impact kan maken? Terwijl jij je focust op het inhoudelijke gedeelte, verzorgen wij bij Beeld & Geluid de faciliteiten die bijdragen aan het maken van een blijvende indruk.

Meer informatie
Podcast

Podcast

Naast webcasts en livestreams bieden wij ook professionele studio-opnames voor podcasts aan. Podcasts zijn populair voor onderweg en komen in diverse genres en formats. Als aanvulling op een evenement kun je deelnemers een podcast sturen, als alternatief of naast een aftermovie. Dit kan een opname van het event zijn, maar ook reflecties en commentaar toevoegen. Denk aan podcasts voor productlanceringen of boekpresentaties, met interviews met ontwerpers, auteurs, uitgevers, producenten en consumenten. Verrijk je evenement met boeiende content en vergroot de betrokkenheid.

Workshop in theaterzaal

Zakelijke workshops

Verrijk jouw evenement met een zakelijke workshop op het gebied van desinformatie, satire of medialogica.

Bekijk het aanbod
VR-Game

Zakelijke arrangementen

Wil je even een break van je zaalprogramma of gewoon graag werken aan de teamspirit? Boek dan één van onze zakelijke arrangementen zoals onze VR Escape game of een rondleiding.

Bekijk het aanbod

Contact

Neem contact met ons op voor een afspraak of een reservering.

Eevenementen@beeldengeluid.nl

Hilversum T035 677 55 55

Den Haag T070 330 7575