Je bevindt je hier:

Locatieverhuur

Een evenement organiseren op een indrukwekkende locatie? Er is geen betere locatie dan Beeld & Geluid. Niet alleen ontvangen wij jou op een inspirerende plek, ook zijn wij er om jouw evenement tot in de puntjes- en met de nodige faciliteiten te verzorgen.

Building Beeld & Geluid in Hilversum

Twee locaties, één gedachte

Beeld & Geluid in HIlversum gevel

Hilversum

Kom naar Beeld & Geluid in Hilversum, dit gebouw valt op. Niet alleen vanwege de moderne glasplaten, maar ook door wat die representeren. In totaal 1122 stills uit iconische TV fragmenten vormen op deze glasplaten een imposant kunstwerk. 

Gevel Beeld & Geluid in Den Haag

Gevel Beeld & Geluid in Den Haag

Den Haag

Bij aankomst bij Beeld & Geluid Den Haag word je verwelkomd door de indrukwekkende voorgevel. Deze vertelt alles over de tijd dat het pand fungeerde als het eerste warenhuis van Nederland: de Groote Koninklijke Bazar. In dit stuk geschiedenis bouwen we voort met moderne media. 

Neem contact met ons op voor een afspraak of een reservering.

E evenementen@beeldengeluid.nl

Locatie Hilversum

Bekijk ons aanbod aan bijzondere ruimtes. Ontvang je gasten in het indrukwekkende Atrium, of vier er een feest. Presentaties, lezingen en filmvertoningen kunnen uitstekend worden gegeven in onze theaterzalen, die door de LED-verlichting in de muren en plafonds helemaal kunnen worden aangepast naar jouw stijl. De BenG Labs zijn perfect voor bijeenkomsten in kleinere gezelschappen.

Locatie Den Haag

Bij Beeld & Geluid in Den Haag hebben we 12 inspirerende ruimtes gecreëerd die méér zijn dan enkel muren, tafels en stoelen. We hebben alle elementen in huis voor impactvolle meetings en succesvolle events. Van moderne Newsroom tot karakteristieke Bazar. Er is altijd een zaal die voldoet aan jouw wensen.

Bij aankomst word je verwelkomd door de indrukwekkende voorgevel. Deze vertelt alles over de tijd dat het pand fungeerde als het eerste warenhuis van Nederland: de Groote Koninklijke Bazar. Niet alleen ontvangen wij jou op een inspirerende plek, ook zijn wij er om jouw online, hybride of live evenement tot in de puntjes- en met de nodige faciliteiten te verzorgen. 

 

Extra faciliteiten

Garderobeservice

Beeld & Geluid beschikt over een gratis, onbewaakte garderobe.  Er zijn kluisjes aanwezig voor je waardevolle spullen. (€1 per kluisje per dag in Hilversum. Kosteloos in Den Haag).

Ook is het mogelijk om een garderobeservice in te zetten voor je bijeenkomst. Deze wordt verzorgd door onze cateraar. De service bestaat uit de ontvangst en uitgifte van jassen, tassen en paraplu's en het toezicht op de garderobe. De kosten hiervoor zijn op aanvraag. Beeld & Geluid is echter niet aansprakelijk voor diefstal, vermissing of beschadiging van ontvangen goederen.

Schoonmaakkosten

Standaard schoonmaakkosten zijn inbegrepen; de afdeling Boekingen en Evenementen beoordeelt of extra schoonmaakkosten van toepassing zijn op je bijeenkomst.

stream opstelling voor online events

Volledig online of hybride event

Bereid je een webinar voor waarmee je impact wil maken? Terwijl jij je focust op het inhoudelijke gedeelte, verzorgen wij bij Beeld & Geluid de faciliteiten die bijdragen aan het maken van een blijvende indruk.

Meer informatie
VR brillen op voorgrond. Digitale versie van Beeld & Geluid op de achtergrond

Teambuilding

Wil je even een break van je zaalprogramma of gewoon graag werken aan de teamspirit? Boek dan 1 van onze zakelijke arrangementen zoals onze VR Escape game, een rondleiding.

Bekijk het aanbod