Je bevindt je hier:

Zomers festivalconcept: Taste Jam

Speciaal voor de evenementen in de zomerperiode heeft Beeld & Geluid een nieuw concept ontwikkeld: Taste Jam. Hiermee heb je alle ingrediënten tot je beschikking om een echte festival-ervaring te creëren, midden op het Media Park in Hilversum!

Zomerborrel Taste Jam

Overdekt buitenterrein

Een zomerevenement organiseer je natuurlijk het liefste buiten. En als het die dag dan ook nog mooi weer is, is dat een enorme toegevoegde waarde voor de sfeer van je evenement: met relaties of collega’s buiten genieten van een hapje, drankje en lekkere muziek. Echter, als het weer onverhoopt toch tegenvalt, moet er lastminute nog snel naar een alternatieve binnenlocatie worden omgeschakeld. Als je het Taste Jam concept boekt, staat het gehele buitenterras van Beeld & Geluid tot je beschikking: een overdekt terrein geschikt voor maar liefst 250 personen. Zo kun je genieten van zomerse sferen zonder dat je last hebt van weersinvloeden.

Taste Jam koffie

Festival food

Bij die speciale festivalvibe hoort ook bijpassend eten en drinken. Bij het Taste Jam concept worden, verdeeld over het ‘festivalterrein’, verschillende foodstands geplaatst die elk hapjes en drankjes uit een specifieke (wereld)keuken serveren. Zo kunnen de gasten gezellig over het terrein wandelen en naar wens iets bestellen. We werken daarbij met eerlijke, lokale producten en leveranciers, waarbij alles vers wordt bereid door onze chefs. Niet alleen het eten, maar ook de drankjes worden natuurlijk geheel in festivalstijl geserveerd: van fris, bier en wijn tot cocktails, verse (groente)sapjes en smoothies. Of misschien zelfs een echte barista die ter plaatse een verse espresso, cappuccino of latte maakt? Je kunt zelfs kiezen voor bijzondere foodtrucks als uitgiftepunt, zoals een Volkswagen T2 uit 1972 of een Renault Estafette uit 1970. Eyecatchers die een bijzondere festivalsfeer garanderen! 

Taste Jam band

Entertainment

Een evenement is niet compleet zonder entertainment. Binnen het Taste Jam concept heb je keuze uit verschillende entertainmentopties, variërend van een akoestisch duo of trio dat gezellige achtergrondmuziek verzorgt vanaf een mobiel caravanpodium tot een dj of zelfs een complete liveband die bekende covers ten gehore brengt. Zo kun je het entertainment optimaal aan laten sluiten bij de gewenste sfeer van je evenement.

Combinatiemogelijkheden

Het Taste Jam concept kan ook worden gecombineerd met een zakelijk programma. Zo beschikt Beeld & Geluid, naast het grote buitenterrein, ook over vele binnenruimtes die beschikbaar zijn voor evenementenverhuur, variërend van intieme zalen voor vergaderingen of breakout sessies tot grote congresruimtes. En daarnaast is er natuurlijk het high tech mediamuseum dat dagelijks vele bezoekers trekt. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om het Taste Jam concept in te zetten als informele afsluiting van een zakelijk congres of in combinatie met een bezoek aan het museum.

Mogelijkheden Taste Jam

In het kort nog even de mogelijkheden die het Taste Jam concept biedt:

  • Te boeken van juni tot en met september (op basis van beschikbaarheid)
  • Beschikking over een overdekt buitenterrein voor max 250 personen
  • Meerdere foodstands uit verschillende keukens
  • Live entertainment naar keuze

Interesse? Bel (035) 677 55 55 of mail evenementen@beeldengeluid.nl en we nemen graag de mogelijkheden met je door!