Je bevindt je hier:

Wat is er te doen

In het vernieuwde Mediamuseum ontdek je de invloed van media in een unieke persoonlijke ervaring, maar Beeld & Geluid is meer! Wil je onze collectie bekijken, een rondleiding door het archief, of een andere activiteit bijwonen? Bekijk dit overzicht wat er verder te doen is en plan je ideale bezoek!

Bezoekers van Beeld & Geluid in het atrium bekijken de architectuur.
Het treintje van Hillywoodtours voor het gebouw van Beeld & Geluid

Hillywoodtours

In Hillywood gebeurt altijd wel wat: BN'ers lopen hier zomaar in het wild en de nieuwste programma's voor op TV en de streamingplatforms worden hier bedacht. Niet alleen is het Media Park het grootste in zijn soort in Europa, het is ook een plek met een bijzonder rijke historie. De Walk of Fame, de wereld van de televisie, de enthousiaste gidsen van Hillywoodtours vertellen je er alles over!

Meer info en tickets
De canyon in Beeld & Geluid

Bekijk de collectie

In onze mediatheek kun je kosteloos ál het digitale materiaal uit onze collectie bekijken en beluisteren! Zoek je een item uit Ren je Rot, de Weekendquiz of een specifieke aflevering van Te land, ter zee en in de lucht? We helpen je graag op gang en begeleiden je bij jouw zoektocht.

De mediatheek vind je bij de klantenservice, op verdieping -1 in ons pand. 
Let op: het reserveren van een tijdslot voor je hele bezoek is verplicht. Heb je meer tijd nodig, reserveer dan een extra tijdslot.

Tijdslot Mediatheek reserveren

Voor je reservering bewaren wij je persoonsgegevens, bekijk hiervoor onze privacyverklaring. Heb je nog vragen of wil je jouw gemaakte afspraak annuleren? Stuur een e-mail naar info@beeldengeluid.nl