Je bevindt je hier:

Zakelijke arrangementen

Wil jij jouw event uitbreiden om er echt een top event van te maken? Reserveer dan 1 van onze break-out sessies of workshops. Bouwen aan de teamspirit of nuttige vaardigheden ontwikkelen met je collega's bij Beeld & Geluid is het allemaal mogelijk.

Promotiemateriaal VR escape Game Tune In met vr bril op de voorgrond en een digitale versie van Beeld & Geluid op de achtergrond

VR Escape Game: Tune In

Tune in met onze nieuwe VR Escape Game. Reis door verschillende werelden en kraak in teams van 4 de code. Deze unieke ervaring is ideaal voor teambuilding en om even te ontsnappen aan je dagprogramma.

Atrium

Rondleidingen

Ga in Hilversum met de rondleiding in kleine groepen door onze depots en leer alle ins- en outs van ons pand. daal af tot 16 meter onder grond en bezoek onze normaliter gesloten depots. Of bewonder onze wall of fame die wel tot 26 meter boven de grond reikt. Je raakt niet uitgekeken in ons prachtige gebouw.

Ben jij nieuwsgierig naar de geschiedenis en tentoonstellingen van ons prachtige museum in Den Haag? Dan is een rondleiding de perfecte aanvulling op jouw zakelijke bijeenkomst. Je komt alles te weten over de Groote Koninklijke Bazar, de monumentale wandschildering van Peter Alma én bekijk de prachtige zalen van de voormalige Theosofen Tempel! Daarnaast leer je in ons museum ook alles over de werking van de journalistiek en jouw eigen mediagedrag. Je wordt er een stuk nieuwswijzer van!

Audiovisuele collectie

Audiovisuele collectie

Bij Beeld & Geluid begrijpen we de kracht van video en animatie voor jouw evenement. We denken graag met je mee over videocontent die jouw bijeenkomst naar een hoger niveau tilt. Met onze uitgebreide audiovisuele collectie, een van de grootste in Europa, creëren we de perfecte videocontent voor jouw thema. Van filmcompilaties tot het opdiepen van oude commercials van jouw bedrijf, samen maken we jouw bijeenkomst onvergetelijk.

Den Haag

Wandelingen

Wil je een leuke en informatieve afsluiting voor jouw meeting of bijeenkomst? Dan is de mediastadswandeling van Beeld & Geluid in Den Haag perfect voor jou. Deze wandeling neemt je mee langs bekende plekken in het historische centrum van Den Haag, waar belangrijke mediamomenten hebben plaatsgevonden. Ontdek Den Haag op een unieke manier samen met je collega's.

Of laat je meevoeren langs de Media Mile in Hilversum. De route brengt je langs de belangrijkste Media Hotspots in Hilversum. De route is precies 1 mile lang. Al wandelend zie je beelden van tv-programma's van vroeger. Ontdek samen hoe het allemaal begon in de Mediastad.

Micro-masterclass

Micro-masterclasses voor jouw online event

Speciaal voor jouw online event hebben wij in samenwerking met Vers Denkers zes creatieve online micro-masterclasses ontwikkeld. Ideaal voor jouw online of hybride evenement. Met deze masterclasses van twee keer tien minuten breng je extra interactie en energie in je evenement.

Nu reserveren

Wil je meer informatie of een reservering doen, neem dan contact met ons op.

Eevenementen@beeldengeluid.nl

Hilversum T035 677 55 55

Den Haag T070 330 7575