Bezoek Beeld & Geluid

Beeld & Geluid is dé plek waar media samenkomen. Van groepsrondleidingen en onderwijsprogramma’s tot je eigen evenement in één van onze prachtige locaties. Kom langs in ons nieuwe interactieve Mediamuseum en ontdek alles over media.

Koop je Mediamuseum ticket
Gebouw Beeld en Geluid Hilversum
Logo Beeld en Geluid bij je thuis

Beeld & Geluid bij je thuis

Ook vanuit huis kun je genieten van onze collectie! Bekijk nostalgische televisie, mooie docu’s, (korte) films en meer via onze online kanalen en lees interessante mediaverhalen.

Ontdek meer
Gebouw Beeld en Geluid in Den Haag

Museum voor nieuws en journalistiek in Den Haag

Bij Beeld & Geluid in Den Haag ontdek je alles over nieuws en journalistiek. Hoe wordt nieuws gemaakt en verspreid en wie bepaalt wat jij te zien krijgt? Na een museumbezoek snap je hoe nieuws jouw blik op de wereld vormt en weet je welke impact het heeft als jij verhalen deelt.

Museum in Den Haag

Met een groep of klas bezoeken

Wil je Beeld & Geluid met een groep bezoeken? Bekijk onze arrangementen! Een kinderfeestje, een rondleiding door het prachtige gebouw of een nostalgische middag met de mooiste beelden uit onze collectie: het is allemaal mogelijk. Bezoeken met de klas? We hebben voor elk niveau een passend schoolprogramma. Ontdek de leuke en leerzame arrangementen voor primair, voortgezet en hoger onderwijs en werk met je leerlingen aan mediawijsheid. Onze prachtige gebouwen zijn misschien wel de perfecte locatie voor jouw evenement. Bekijk onze zalen en laat je verrassen door de uitgebreide mogelijkheden. Voor de zakelijke markt bieden we speciale arrangementen waarin je met je team bouwt aan nieuwe vaardigheden en de teamspirit.