Bezoek Beeld & Geluid

Hoera, het nieuwe Mediamuseum is geopend! Koop meteen je ticket(s)!

Beleef meer op onze locaties in Hilversum of Den Haag met een arrangement met rondleiding voor jouw groep. Voor het onderwijs bieden we programma's voor elk niveau waarin je leerlingen werken aan mediawijsheid of kennismaken met werken in de media. Of organiseer je eigen evenement in ons prachtige gebouw op het Media Park of in op de Haagse Zeestraat.

Ontdek het Mediamuseum!
Overzicht van het Atrium van het gebouw Beeld & Geluid met op de achtergrond de gekleurde glazen ramen.
Campagnebeeld Beeld & Geluid bij je thuis; met filmrollen, krijtjes en een reeks aan covers met titels die rondom het scherm van een laptop geplaatst zijn met daarop de tekst 'Beeld & Geluid BenGThuis'

Beeld & Geluid bij je thuis

Ook vanuit huis kun je genieten van onze collectie! Bekijk nostalgische televisie, mooie docu’s, (korte) films en meer via onze online kanalen en lees interessante mediaverhalen.

Ontdek meer
Decoratief: Haagse humor

Museum voor nieuws en journalistiek in Den Haag

Bij Beeld & Geluid in Den Haag ontdek je alles over nieuws en journalistiek. Hoe wordt nieuws gemaakt en verspreid en wie bepaalt wat jij te zien krijgt? Na een museumbezoek snap je hoe nieuws jouw blik op de wereld vormt en weet je welke impact het heeft als jij verhalen deelt.

Haags museum

Met een groep of klas bezoeken

Wil je Beeld & Geluid met een groep bezoeken? Bekijk onze arrangementen! Een kinderfeestje, een rondleiding door het prachtige gebouw of een nostalgische middag met de mooiste beelden uit onze collectie: het is allemaal mogelijk. Bezoeken met de klas? We hebben voor elk niveau een passend schoolprogramma. Ontdek de leuke en leerzame arrangementen voor primair, voortgezet en hoger onderwijs en werk met je leerlingen aan mediawijsheid. Onze prachtige gebouwen zijn misschien wel de perfecte locatie voor jouw evenement. Bekijk onze zalen en laat je verrassen door de uitgebreide mogelijkheden. Voor de zakelijke markt bieden we speciale arrangementen waarin je met je team bouwt aan nieuwe vaardigheden en de teamspirit.