Je bevindt je hier:

Bezoek met de klas

Beeld & Geluid is dé plek voor de leukste workshops rond mediawijsheid. Bij ons leer je over de werking van media en hoe je er gebruik van kunt maken. Wij geloven dat je het meeste leert door zelf te doen, dus je gaat altijd zelf aan de slag. Van primair tot hoger onderwijs en voor (toekomstige) docenten en onderwijsprofessionals bieden we programma’s op maat. En als je niet naar ons kunt komen, komen wij naar je toe.

Leerlingen in de tentoonstelling Nieuws of Nonsens

Museumbezoek boeken

Wil je het Mediamuseum met jouw klas bezoeken? Vraag dan hier direct jullie bezoek aan. Willen jullie ook een van de mediaworkshops volgen? Bekijk dan het volledige aanbod hieronder. 

Bekijk het aanbod

Bekijk al onze workshops voor primair tot hoger onderwijs en docenten door de passende categorie te selecteren. Naast het volgen van een workshop in het museum geven we onze workshops ook op locatie.

Bekijk al het aanbod voor onderwijs
Twee mensen doen een test op een touchscreen

Mediawijsheid en Beeld & Geluid

Media spelen een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. We kunnen haast niet meer zonder en onze communicatie is ingrijpend veranderd. Beeld & Geluid is kernpartner van Mediawijzer.net. Speciaal voor het onderwijs en voor partners in het mediawijsheidsveld ontwikkelen we educatieve, crossmediale programma’s, diensten en producten waarbij de bevordering van mediawijsheid onder jeugd, jongeren én volwassenen altijd centraal staat. 

Lees meer