Theater 1

Deze moderne zaal heeft een vaste opstelling met oplopende tribune. Perfect voor presentaties, lezingen of filmvertoningen. De zaal is voorzien van bijzondere LED verlichting waardoor de wanden en het plafond kunnen worden aangepast in elke gewenste kleur. Zo past hij perfect bij jouw huisstijl.

Theaterzaal 1 met vaste bioscoop opstelling in blauw roze licht.

Theater 1 is geschikt voor plenaire bijeenkomsten tot 175 - 190 personen in een vaste bioscoopopstelling. In de zijruimte van Theater 1 heb je een prachtig uitzicht over de Willem Duisvijver en onze tuin.

Zicht op het grote scherm in Theater 1, gekleurd uitgelicht.

Techniek

De zaal beschikt over uitstekende mogelijkheden voor je presentatie, bijeenkomst of event. Een vaste 4K-projector en projectiescherm, afspeelmogelijkheden voor alle soorten media, inclusief DCPs, tot wel 7 draadloze (zender)microfoons, een laptop voor presentaties en uiteraard een laserpointer. Daarnaast is het gehele gebouw voorzien van een uitstekende wifi-verbinding.

We denken graag met je mee over de invulling van je evenement. Door onze nauwe samenwerking met diverse AV-bedrijven zijn we goed in staat op je wensen in te spelen.

 

Moderne led verlichting van dichtbij

Prijzen

  • 1 dagdeel € 2.295,00
  • 2 dagdelen € 3.295,00

Dagdelen:

  • Ochtend 08:00 – 14:00 uur
  • Middag 13:00 – 19:00 uur
  • Avond 18:00 – 00:00 uur
  • Nacht 00:00 – 08:00 uur

Dit is incl. op- en afbouwtijd. Standaard gaan wij uit van één uur opbouwtijd voor de ontvangst van gasten.

Na 17.00 uur wordt voor avondopenstelling een toeslag berekend van € 150,- per uur. Voor nachtopenstelling geldt een toeslag van € 250,- per uur (vanaf 00:00 uur). Deze openstelling geldt alleen voor het gebruik van het Atrium (niet voor het mediamuseum van Beeld & Geluid). Tijdens de reguliere openingstijden worden geen extra kosten berekend voor het gebruik van het Atrium wanneer je een theaterzaal bij Beeld & Geluid hebt gereserveerd.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Nu reserveren

Wil je meer informatie of een reservering plaatsen, neem dan contact op met onze afdeling Boekingen en Evenementen.

E evenementen@beeldengeluid.nl