Atrium

Het Atrium bestaat uit een Voorplein, Middenplein, Binnenterras en Grand Café. Deze grote hal verbindt het museum, de kantoren en de mediahistorische collectie van Beeld & Geluid door een ruimte van lucht en licht, die van 16 meter onder, tot 26 meter boven de grond rijkt. Met een evenement in deze prachtige architectuur maak je gegarandeerd indruk op je gasten.

Atrium met uitkijk over depots

In het bijzondere Atrium staat je ontvangst, lunch, buffet, borrel, sit down diner of feestavond geheel naar jouw wensen voor je klaar. Tegelijkertijd krijgen je gasten een indruk van de bijzondere architectuur van Beeld & Geluid. Zo kunnen ze een blik werpen op de glazen Wall of Fame met afbeeldingen van belangrijke mediapersoonlijkheden. De gekleurde gevel van het gebouw, ontworpen door Jaap Drupsteen, verbeeldt de rijkdom van de mediahistorische collectie. 

 

Atrium uitzicht

Advies

Het Atrium is door haar ruimtelijke karakter ook zeer geschikt voor een feestavond. Op het middenplein kan een podium worden geplaatst voor optredens van artiesten en dj's.

We hebben ruime ervaring als host van zakelijke- en privé-evenementen. We adviseren je graag bij de invulling van je event.Feest in het Atrium

Festival in het atrium met ballonnen

Foto: Jorrit Lousberg

Prijzen

Neem contact op met onze afdeling Boekingen en Evenementen om je wensen door te spreken. We maken dan offerte op maat.

Na 17.00 uur wordt voor avondopenstelling een de toeslag berekend van € 150 per uur. Voor nachtopenstelling geldt een toeslag van € 250 per uur (vanaf 00.00 uur). 

Contact

E evenementen@beeldengeluid.nl

Bruidspaar trouwt in het Atrium van Beeld & Geluid

Foto: Patrick Ouwerkerk | FotograafPatrick.nl

Trouwen in Beeld & Geluid

Beeld & Geluid is een officiële trouwlocatie. Wij verwelkomen je graag voor de huwelijksinzegening, receptie en het huwelijksfeest.

Lees meer