Theater 2

Theater 2 vind je op de tweede etage van Beeld & Geluid, en is geschikt voor bijeenkomsten, presentaties en events tot maximaal 80 personen. Deze zaal is gelijkvloers waardoor je tot 50 personen de mogelijkheid hebt tot een flexibele opstelling. Je creëert hiermee ook voor kleinere bijeenkomsten een intieme sfeer.

Theater 1 met logo

De zaal is voorzien van bijzonder LED verlichting waardoor de wanden en het plafond kunnen worden aangepast in willekeurige kleur.  Hierdoor sluit de zaal direct aan bij je huisstijl en is op elk moment aan te passen.  Ook behoort een katheder tot de standaarduitrusting. 

Debat in Theater 2

Foto: Jorrit Lousberg

Techniek

De zaal is voorzien van standaard techniek. Dat wil zeggen het gebruik van HD-beamer en projectiescherm,  verschillende soorten microfoons en een laptop voor presentaties.  Beeld & Geluid is in het gehele gebouw voorzien van  een uitstekende wifi-verbinding. Uiteraard zijn al je wensen bespreekbaar en is Beeld & Geluid in staat door nauwe samenwerking met diverse AV-bedrijven je wensen volledig tot uiting te laten komen in beide theaterzalen. 

Intieme diner setting in theater 2

Prijzen

  • 1 dagdeel € 1.395,00
  • 2 dagdelen € 1.995,00

Tijden dagdelen

  • Ochtend 08:00 – 14:00 uur
  • Middag 13:00 – 19:00 uur
  • Avond 18:00 – 00:00 uur
  • Nacht 00:00 – 08:00 uur
  • dit is incl. op- en afbouwtijd. Standaard gaan wij uit van één uur opbouwtijd voor de ontvangst van je gasten.

Na 17.00 uur berekenen we voor de avondopenstelling een de toeslag van  € 150 per uur. Voor de nachtopenstelling geldt een toeslag van € 250 per uur (vanaf 00.00 uur). Deze openstelling geldt alleen voor het gebruik van het Atrium (niet voor het mediamuseum van Beeld & Geluid).Tijdens de reguliere openingstijden worden er geen extra kosten berekend voor het gebruik van het Atrium wanneer u een theaterzaal bij Beeld & Geluid heeft gereserveerd.

Alle prijzen zijn excl. btw.

Nu reserveren

Wil je meer informatie of een reservering plaatsen, neem dan contact op met onze afdeling Boekingen en Evenementen.

E evenementen@beeldengeluid.nl