Eventvloer

Deze moderne ruimte bevindt zich midden in het nieuwe Mediamuseum en maakt gegarandeerd impact op jouw gasten. Perfect voor presentaties, lezingen of filmvertoningen. De ruimte beschikt over een hypermoderne mediareactor die aangepast kan worden naar jouw eigen huisstijl.

Eventvloer met blauw en roze verlichting en logoprojectie

De Eventvloer is geschikt voor plenaire bijeenkomsten tot 320 personen.

 

Eventvloer met blauwe en roze verlichting en logoprojectie

Techniek

De zaal beschikt over uitstekende mogelijkheden voor je presentatie, bijeenkomst of event. Een projector en  projectiescherm van maar liefst 8 meter breed! Maximaal 8 (zender)microfoons en een laptop voor presentaties. Je kunt je eigen logo vertonen op de schermen in het museum voor een persoonlijke touch. Daarnaast is het gehele gebouw voorzien van een uitstekende wifi-verbinding.

We denken graag met je mee over de invulling van je evenement. Door onze nauwe samenwerking met diverse bedrijven zijn we goed in staat op je wensen in te spelen.

 

Eventvloer met blauw en roze verlichting en logoprojectie

Prijzen

€ 6.495,00

Deze prijs is voor evenementen die buiten onze reguliere openingstijden vallen; op maandag of op avonden vanaf 20.00 uur. De opbouwtijd van de eventvloer bedraagt minimaal 3 uur. Indien het event plaatsvindt binnen onze openingstijden geldt er een toeslag voor het sluiten van ons museum; deze is afhankelijk van de gewenste aanvangstijd. In het weekend is het niet mogelijk om het museum eerder te sluiten dan 17.00 uur. 

Na 17.00 uur wordt voor avondopenstelling een toeslag berekend van € 150,- per uur. Voor nachtopenstelling geldt een toeslag van € 250,- per uur (vanaf 00.00 uur). Deze openstelling geldt alleen voor het gebruik van het Atrium (niet voor het  museum van Beeld & Geluid). Tijdens de reguliere openingstijden worden geen extra kosten berekend voor het gebruik van het Atrium wanneer je de Eventvloer hebt gereserveerd. 

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw. 

 

Nu reserveren

Wil je meer informatie of een reservering plaatsen, neem dan contact op met onze afdeling Boekingen en Evenementen.

E evenementen@beeldengeluid.nl