Je bevindt je hier:

Bouw je mee?

Beeld en Geluid gaat vernieuwen. We bewegen mee met de uitdagende veranderingen in het medialandschap en gaan de komende jaren op alle fronten vernieuwen. Met als grote klapper: een supermodern nieuw museum op maat! Om deze ambities te realiseren zoeken we hulp. Partners die in onze vernieuwingsreis geloven. Partners die net als wij het belang inzien van een mediawijzere samenleving en een mediageheugen waarin iederéén zich herkent.

Museum op maat

Najaar 2022 heropenen we in Hilversum een supermodern, uniek en inspirerend mediamuseum. Het allereerste museum ter wereld dat zich continu aanpast aan handelingen van de bezoeker. Dankzij slimme technologie en big data leer je wat wij allemaal met media doen en wat media met ons doen tijdens een persoonlijke museumreis, voor jong tot oud. Een ambitieus plan dat we alleen kunnen realiseren door samenwerking met vele diverse partners. 

Over het nieuwe museum

Verdere ambities

Naast de bouw van een nieuw mediamuseum hebben we nog een aantal andere grootse ambities die bijdragen aan de vernieuwing van Beeld en Geluid. 

Lees meer

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden om als partner betrokken te zijn bij de vernieuwing van Beeld en Geluid?

Contact

Daniel Mogendorff, manager Veroveren (Communicatie, Beleid en Samenwerking)

✉ dmogendorff@beeldengeluid.nl
☏ +31 6 24759842

 

Zij bouwen al mee