Bezoek Den Haag

Welkom! Wil jij een bezoek brengen aan Beeld & Geluid in Den Haag? Hieronder vind je meer informatie over onze locatie op de Zeestraat.

Praktische info
Decoratief: voorgevel Beeld & Geluid in Den Haag
Campagnebeeld Beeld & Geluid in Den Haag sluiting

Toekomst Beeld & Geluid in Den Haag

Ons museum zal per 1 juli 2024 de Zeestraat verlaten. We vieren op 29 en 30 juni 95 jaar museum geschiedenis met het feestelijke slotprogramma 'Groeten uit Den Haag'. Toch blijven we ook daarna op onze post.. vanaf september 2024 gaan wij door met onze programmering in het Haagse op diverse locaties in de stad, lees hier meer.

Programma Slotweekend
Museum

Museum voor nieuws en journalistiek

Bij Beeld & Geluid in Den Haag ontdek je alles over nieuws en journalistiek. Hoe wordt nieuws gemaakt en verspreid en wie bepaalt wat jij te zien krijgt? Na een museumbezoek snap je hoe nieuws jouw blik op de wereld vormt en weet je welke impact het heeft als jij verhalen deelt.

Naar het museum
Programmering

Programmering

Een divers programma met lezingen, mediacolleges en muzikale programma’s geeft je de mogelijkheid om je verder te verdiepen en mee te praten. Het aanbod richt zich op een breed publiek: van kind tot professional. Vanaf september 2024 gaan wij door met programmeren in de stad. Houd de agenda in de gaten! 

Naar de agenda
Museumcafé Alma

Museumcafé Alma

Bij ons museum zit het altijd gezellige Museumcafé Alma. Je kunt hier terecht voor een lekkere kop koffie met een gebakje of een heerlijke lunch. Daarnaast is het ook een rustgevende ruimte om te flexwerken. Bij museumcafé Alma kun je terecht met én zonder museumticket.

Naar Café Alma
Zeestraat Den Haag

De geschiedenis van de Zeestraat 82

Het pand dat Beeld en Geluid in Den Haag haar huis noemt heeft vele functies gekend. Bekijk de rijke historie van het gebouw aan de Zeestraat 82. 

Bekijk de historie van Zeestraat 82

Veelgestelde vragen

Toch niet kunnen vinden wat je zocht? Bekijk hier de meest gestelde vragen over onze locatie in Den Haag.