Je bevindt je hier:

Online of hybride bijeenkomsten

Wil jij een online of hybride bijeenkomst organiseren waarmee je impact kan maken? Terwijl jij je focust op het inhoudelijke gedeelte, verzorgen wij bij Beeld & Geluid de faciliteiten die bijdragen aan het maken van een blijvende indruk.

Online hybride

Waarom bij Beeld & Geluid? In de eerste plaats omdat wij over alle professionele en moderne technieken beschikken waarmee jij jouw webinar op het allerhoogste niveau presenteert. Daarnaast vinden de webinars plaats op unieke locaties.

 

Gebouw Beeld & Geluid in HIlversum

Hilversum

Kom naar Beeld & Geluid in Hilversum, dit gebouw valt op. Niet alleen vanwege de moderne glasplaten, maar ook door wat die representeren. In totaal 1122 stills uit iconische TV fragmenten vormen op deze glasplaten een imposant kunstwerk. 

Bekijk zalen in Hilversum

 

Unieke studio’s: professioneel, sfeervol en compleet

Speel bij de voorbereidingen op je webinar in op de kansen die zich online bevinden. De mogelijkheden voor opnames en editing zijn grenzeloos. Bij Beeld & Geluid maak je gebruik van onze vakkundige producers en moderne technieken die jouw webinar naar een hoger niveau tillen.

In onze professionele studio’s wordt de webinar opgenomen en live uitgezonden. Jij laat met je kennisoverdracht een onuitwisbare indruk achter bij je publiek. Het publiek kan deels in de studio aanwezig zijn of het programma online volgen. Met onze rijke expertise zorgen wij ervoor dat je alle gewenste en nodige high-end tools tot je beschikking hebt, zodat jij je kijkers in de studio en online meevoert in jouw webinar.

Maak gebruik van ons uitgebreide platform als onderdeel van jouw webinar

Bij ons maak je zorgeloos gebruik van complete faciliteiten voor een optimale overdracht van informatie en inspiratie. Maar vooral voor professioneel en toegankelijk contact met het publiek.

Een goede webinar is tweerichtingsverkeer: van de spreker naar het publiek en vice versa. Je wil niet alleen je publiek blijven boeien met dat wat jij te vertellen hebt, je wilt met je publiek in gesprek. Dat kan met onze gebruiksvriendelijke, interactieve en professionele platforms. Met de chatfunctie geef je de online luisteraar de mogelijkheid om live hun vragen te stellen. Wil je nog meer interactiemogelijkheden? Zet dan break-out rooms, een quiz en polls in.  

Door middel van een registratiemodule verzamel je gemakkelijk data van je deelnemers. De opname wordt na afloop veilig opgeslagen en gedeeld.

Op maat

Wij maken alle offertes altijd op maat. Immers, voor elk webinar zijn de wensen weer anders. Hoeveel deelnemers zijn er in de studio? Heb je gasten of sprekers die inbellen en op die manier deelnemen aan de uitzending? Welk platform wil je gebruiken en wat voor interactie wil je tijdens de uitzending? Dit is slechts een greep uit de elementen die een uiteindelijke prijs bepalen. 

Uiteraard denken we met je mee over wat de beste opzet is en hoe je letterlijk het beste in beeld kunt brengen wat je aan je deelnemers wilt tonen. We adviseren en helpen je gedurende het hele traject. De vorm waarin we ondersteunen kan ook verschillen. 

Heb je al ervaring met webinars en werk je graag met een bepaald platform en schrijf je een eigen draaiboek, dat kan! Anderzijds, als je (zoals velen) nieuw bent in dit speelveld, dan helpen we je graag met de opzet van techniek, de keuze en inrichting van een platform en een technisch draaiboek en begeleiding bij op de dag zelf. 

Neem contact op

Ben je klaar om met jouw event een impact te maken? Onze salesmanagers staan je bij tijdens de voorbereidingen op je conferentie of receptie. Terwijl jij je focust op de invulling van je event, zorgen zij voor de rest. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Eevenementen@beeldengeluid.nl

Hilversum T035 677 55 55

Den Haag T: 070 330 7575