Je bevindt je hier:

Media Perspectives Talent Development Program

Het Media Perspectives Talent Development Program is dé plek voor leren in de media industrie. Voor studenten, docenten en (young) professionals. Beeld & Geluid initieerde dit programma, toen nog 'Hilversum Media Campus' in 2012, samen met de gemeente Hilversum en iMMovator (nu Media Perspectives): een platform waar je geholpen en geïnspireerd raakt en samen met anderen nieuwe ideeën bedenkt. Waar studenten aan de dynamische media wereld kunnen proeven en waar docenten en professionals hun kennis en skills kunnen updaten.

Beeld & Geluid maakt onderdeel uit van het kernteam van Media Perspectives en levert de voorzitter van de stuurgroep (directie) en een lid van het programmateam (business development).

Media Perspectives is een netwerk van partijen in de media-industrie. Allemaal enthousiast over de vernieuwingen die gaande zijn in onze industrie én de impact die we als industrie, maar ook als individu kunnen hebben op de maatschappij. Het verbindt mensen, organisaties en opleidingsaanbieders zodat we samen zorgen dat de Nederlandse media-industrie sterk blijft. Bijvoorbeeld door het Talent Development Program, waarin young professionals een springplank wordt geboden voor hun carriere in de media-industrie.