Je bevindt je hier:

Museum tour

In ons interactieve Mediamuseum leer je hoe wij leven met media en hoe media ons leven beïnvloedt. Natuurlijk kun je zelf op ontdekking gaan door de vijf zones. Echter, als je echt zoveel mogelijk uit je bezoek wilt halen, dan kun je je bezoek het beste beginnen met een Museumtour onder leiding van een van onze ervaren mediagidsen. Na deze eerste indruk kun je, een stuk mediawijzer, het museum zelf uitgebreid verder verkennen.

De zone informeren in het Mediamuseum. De zonen is een grote cirkel waar allerlei schermen op ooghoogte en aan het plafond hangen.

Zone informeren

Rondleiding Mediamuseum

Museumbezoek

Na je rondleiding kun je zelf het Mediamuseum verkennen. Zo dompel je je onder in de vijf zones. In het nieuwe interactieve Mediamuseum van Beeld & Geluid in Hilversum ontdek je van alles over de invloed van media op jou én andersom.

Let op dat als je het museum in wilt je nog wel een ticket voor het museum moet kopen. Deze zijn in combinatie met de tour te reserveren voor €12,50 i.p.v. €19,50 per persoon.

Meer informatie
Decoratieve afbeelding. Groep staat buiten naar de gevel van Beeld & Geluid te kijken.

Praktische informatie

Duur: 1 uur
Groepsgrootte: max. 15 deelnemers per gids (meerdere groepen en wisselprogramma's mogelijk)
Prijs:  €125,- per gids

Vanzelfsprekend is de rondleiding ook uit te breiden met een ander arrangement of met een gezellige (warme) lunch of borrel. Geef dit aan in het opmerkingenveld, dan nemen we contact op over de mogelijkheden. 

Als je de museumtour hebt gereserveerd mag je na afloop voor maar €12,50 i.p.v. €19,50 per persoon het museum in. 

Nu boeken

Heb je vragen of wil je reserveren? Neem dan contact op met Rachèl Bevers. Of vraag het arrangement aan door onderstaand formulier in te vullen.

T 035-6775444 (ma t/m vr van 9:00 - 17:00 uur)
E groepsbezoek@beeldengeluid.nl

Gelegenheid
Zijn er dingen waar we rekening mee moeten houden of heb je extra wensen?
Jouw gegevens