Je bevindt je hier:

Lenca Molleman

Lenca Molleman voor de gekleurde ramen van Beeld & Geluid

In december 2020 is Lenca Molleman gestart als Projectleider Content Team Nieuw Museum. In deze functie stuurt zij het Content Team aan dat de mooie en uitdagende taak heeft alle content voor het nieuwe museum te researchen, clearen en productioneel klaar te zetten. 

In 2009 is zij gestart als Specialist Marketing voor het museum van Beeld & Geluid. Jarenlang was zij verantwoordelijk voor campagnes van de Beeld & Geluid experience, diverse tentoonstellingen, evenementen en programmering. Sinds 2014 is Lenca zich gaan toeleggen op projectmanagement. Zij was 7 jaar lang als projectleider betrokken bij de Top 2000 en drie jaar lang als projectleider van Dutch Media Week. Andere projecten zijn de fusie met het Persmuseum, de tentoonstellingen "Let's YouTube" en "Nieuws of Nonsens", en de nieuwe website van Beeld & Geluid die eind 2017 gelanceerd is. 

Tot aan de opening van het nieuwe museum zal Lenca zich alleen bezighouden met het Content Team. Zij heeft dan ook het stokje van de Top 2000 en Dutch Media Week overgedragen aan collega's.