Je bevindt je hier:

Als storyteller werk ik vanuit Den Haag nauw samen met alle collega’s en partners in Hilversum, het epicentrum van de Nederlandse media-industrie, om innovatieve programma's te ontwikkelen binnen de thema's Nieuwswijsheid, Journalistiek en Media. Met mijn centrale locatie in Den Haag leg ik verbindingen tussen de creatieve energie van de politieke hoofdstad en de rijke mediacollectie en -geschiedenis van Hilversum.

Vaardigheden

Als alumnus van de Hogeschool van de Kunsten, faculteit Kunst en Economie, beschik ik over tools en vaardigheden om een brug te slaan tussen de zakelijke en creatieve industrie. Mijn vermogen om zowel inhoudelijk boeiende verhalen te creëren als strategische connecties te ontwikkelen met de juiste partners, stelt mij in staat om impactvolle programma's te realiseren.

Missie

Als storyteller streef ik ernaar om verhalen te vertellen die mensen raken, enthousiasmeren en informeren. Mijn doel is om de organisatie Beeld & Geluid, ons archief en de onderwerpen die wij ondersteunen beter bekend te maken en te laten waarderen.