Hillywoodtours

Hillywoodtours opent deuren die voorheen altijd gesloten bleven. Goed geïnformeerde gidsen nemen je in een treintje mee voor een unieke, uitgebreide rondleiding over het Media Park, door decors en het rekwisietendepot.

Hillywoodtrein voor het Beeld & Geluid gebouw

Stap in de trein van de Hillywoodtours.

Goed geïnformeerde gidsen nemen je mee voor een uitgebreide rondleiding over het Media Park. In Hillywood gebeurt altijd wel wat: BN'ers lopen hier zomaar in het wild, sterren rijzen en vallen en duizenden talenten doen er audities voor de grote talentenshows zoals We Want More & Holland’s Got Talent.

Niet alleen is het Media Park het grootste in zijn soort in Europa, het is ook een plek met een bijzonder rijke historie. De Walk of Fame, de studio's, de wereld van de televisie, onze enthousiaste gids vertelt je er alles over! Bovendien mag je even rondsnuffelen in het Hillywood depot waar niks is wat het op televisie lijkt….

Neem in het depot bijvoorbeeld plaats als Nick en Simon op de echte Voice of Holland stoelen! Of ben jij de nieuwe Albert Verlinde? Ga maar vast zitten achter de desk van RTL Boulevard want we gaan bijna live. Ook kun je een slinger geven aan het Rad van Life4You. 

Het programma is afhankelijk van het seizoen en activiteit en kan derhalve per dag en per tour verschillen.
 

Het programma is afhankelijk van het seizoen en activiteit en kan daarom per dag en per tour verschillen.

Actie

Reserveer je Hillywoodtours-kaartje en krijg iets leuks extra! Een kortingsbon bij Bar Boon op het Media Park (Bar Boon is geopend van maandag t/m vrijdag).

Bezoekers nemen kijkje in studio

Praktische informatie

  • Beschikbaarheid: Zaterdag en zondag om 11:00, 12:00 13:30 en 14:30 uur (bij drukte ook om 15:30 uur)
  • Prijs: €16,50 per persoon (kinderen tot 4 jaar gratis, op schoot)
    Familieticket (2 volwassen + 2 kinderen tot 12 jr): €56,00
  • Duur: De tour duurt ongeveer een uur
     
  • Zorg dat je minimaal een kwartier voor aanvang aanwezig bent
  • Deze activiteit is niet geschikt voor mindervaliden in verband met meerdere in- en uitstapmomenten tijdens de tour. Rolstoelen of rollators kunnen helaas niet mee.
Koop je tickets

Groepen

Met een grotere groep kun je Hillywoodtours ook buiten de vaste rittijden exclusief voor jouw groep boeken. Je hebt de keuze tussen een enkele trein voor maximaal 11 volwassenen à €180,00 of een dubbele trein voor maximaal 23 volwassenen à €335,00. 

Neem voor een boeking en alle additionele mogelijkheden neem contact met ons op: groepsbezoek@beeldengeluid.nl (ma-vr, 09:00 - 17:00 uur)

Voorwaarden Hillywoodtours

Deelname aan de Hillywoodtours geschiedt voor eigen rekening en risico van de deelnemer. Hillywoodtours aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, direct of indirect, die het gevolg is van deelname aan de Tour tenzij deze schade is veroorzaakt door opzet of grove roekeloosheid van Hillywoodtours. Deelnemers aan de tour stemmen er onherroepelijk en onvoorwaardelijk mee in dat er opnamen van hen kunnen worden gemaakt tijdens de Tour. De rechten op deze opnamen komen bij Hillywoodtours te berusten. Dit betekent onder meer dat Hillywoodtours (en haar partners RTL Nederland BV, NEP en Stichting Beeld & Geluid) het onbeperkte recht hebben om de opnamen te exploiteren en uit te zenden. Deelnemer zal geen bezwaar maken tegen gebruik van zijn/haar portret in de opnamen, noch daar voor een financiële vergoeding verlangen.