Je bevindt je hier:

Hillywoodtours

Hillywoodtours opent deuren die voorheen altijd gesloten bleven. Goed geïnformeerde gidsen nemen je in een treintje mee voor een unieke, uitgebreide rondleiding over het Media Park, door decors en het rekwisietendepot.

Hillywoodtrein voor het Beeld en Geluid gebouw

In Hillywood gebeurt altijd wel wat: BN'ers lopen hier zomaar in het wild en duizenden talenten doen er audities voor The Voice of Holland. Niet alleen is het Media Park het grootste in zijn soort in Europa, het is ook een plek met een bijzonder rijke historie. De Walk of Fame, de wereld van de televisie, de enthousiaste gidsen van Hillywoodtours vertellen je er alles over!

Neem plaats op echte Voice of Holland-stoelen en ga even zitten achter de desk van RTL Boulevard

Bovendien mag je even rondsnuffelen in het enorme rekwisietendepot waar niets is wat het op televisie lijkt... Neem in het depot bijvoorbeeld plaats op de echte Voice of Holland-stoelen van Marco Borsato of achter de desk van RTL Boulevard! Of herleef de Lingo-dagen en neem Lucille's plaats in in het decor.

Het programma is afhankelijk van het seizoen en activiteit en kan daarom per dag en per tour verschillen.

Museum en restaurant gesloten

Ons museum is op dit moment gesloten voor een grootse verbouwing. We verwachten najaar 2022 weer open te gaan met ons volledig nieuwe, state of the art mediamuseum! Het dus niet mogelijk om Hillywoodtours te combineren met een museumbezoek. In verband met de huidige coronamaatregelen is ook ons restaurant gesloten en ons pand in het weekend niet toegankelijk. 

Actie

Reserveer je Hillywoodtours-kaartje en krijg iets leuks extra! Een gratis koek bij aankoop van een kop koffie bij Bar Boon op het Media Park (Bar Boon is geopend van maandag t/m vrijdag).

Bezoekers nemen kijkje in studio

Praktische informatie

 • Beschikbaarheid: Zaterdag en zondag om 12:00 en 13:00 uur (bij drukte ook om 14:30 en 15:30 uur)
  In de herfstvakantie (16 t/m 31 okt): maandag t/m zondag.
 • Prijs: €13,50 per persoon (kinderen tot 4 jaar gratis, op schoot)
  Familieticket (4 personen): €45
 • Duur: De tour duurt ongeveer een uur
   
 • Zorg dat je minimaal een kwartier voor aanvang aanwezig bent
 • Deze activiteit is niet geschikt voor mindervaliden in verband met meerdere in- en uitstapmomenten tijdens de tour. Rolstoelen of rollators kunnen helaas niet mee.
Koop je tickets

Groepen

Met een grotere groep kun je Hillywoodtours ook buiten de vaste rittijden exclusief voor jouw groep boeken. Je hebt de keuze tussen een enkele trein voor maximaal 11 volwassenen à €165 of een dubbele trein voor maximaal 23 volwassenen à €299,50. 

Neem voor een boeking en alle additionele mogelijkheden neem contact met ons op: groepsbezoek@beeldengeluid.nl (ma-vr, 09:00 - 17:00 uur)

Een veilig en verantwoord bezoek!

De Hillywoodtours volgt met betrekking tot het coronavirus de richtlijnen van het RIVM voor het OV. Dit betekent dat er geen 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden, maar het dragen van een mondkapje verplicht is. Er zijn mondkapjes beschikbaar mocht je deze niet zelf bij je hebben.

Voor, tijdens en na de tour heb je de mogelijkheid om je handen te desinfecteren.

Voorwaarden Hillywoodtours

Deelname aan de Hillywoodtours geschiedt voor eigen rekening en risico van de deelnemer. Hillywoodtours aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, direct of indirect, die het gevolg is van deelname aan de Tour tenzij deze schade is veroorzaakt door opzet of grove roekeloosheid van Hillywoodtours. Deelnemers aan de tour stemmen er onherroepelijk en onvoorwaardelijk mee in dat er opnamen van hen kunnen worden gemaakt tijdens de Tour. De rechten op deze opnamen komen bij Hillywoodtours te berusten. Dit betekent onder meer dat Hillywoodtours (en haar partners RTL Nederland BV, NEP en Stichting Beeld en Geluid) het onbeperkte recht hebben om de opnamen te exploiteren en uit te zenden. Deelnemer zal geen bezwaar maken tegen gebruik van zijn/haar portret in de opnamen, noch daar voor een financiële vergoeding verlangen.