Je bevindt je hier:

Wat is er te doen

Ons museum is op dit moment gesloten voor de bouw van een volledig nieuw en interactief Mediamuseum. In tussentijd zitten we natuurlijk niet stil, maar nemen we jullie graag mee op reis in media. Dat doen we door een gevarieerd programma aan te bieden. Voor jong en oud, voor scholen en professionals. Online, in ons gebouw, maar ook op diverse andere locaties zoals in Beeld & Geluid Den Haag en de Bibliotheek op de Neude in Utrecht.

Campagnebeeld Reis mee in media met drie personen en vier locaties

Mediacolleges

Tijdens de Beeld & Geluid Mediacolleges staan uiteenlopende mediamakers en deskundigen stil bij de wijze waarop we leven in media, hoe media ons beïnvloeden en hoe zij onderdeel zijn van ons dagelijks leven.

Campagnebeeld Swiebertje

Mediacafés

In Mediacafés bespreken collectiespecialisten en conservatoren van Beeld & Geluid recente en historische ontwikkelingen in de media. Zij illustreren hun verhalen met beelden uit de veelzijdige schatkamer van Beeld & Geluid. Met onderwerpen als het Eurovisie Songfestival of de Brienne-kist. 

Bekijk de mediacafés
Het treintje van Hillywoodtours voor het gebouw van Beeld & Geluid

Hillywoodtours

In Hillywood gebeurt altijd wel wat: BN'ers lopen hier zomaar in het wild en duizenden talenten doen er audities voor The Voice of Holland. Niet alleen is het Media Park het grootste in zijn soort in Europa, het is ook een plek met een bijzonder rijke historie. De Walk of Fame, de wereld van de televisie, de enthousiaste gidsen van Hillywoodtours vertellen je er alles over!

Meer info en tickets
De canyon in Beeld & Geluid

Bekijk de collectie

Het museum is gesloten i.v.m. een grote verbouwing! 

Bij onze klantenservice kun je kosteloos ál het digitale materiaal uit onze collectie bekijken en beluisteren! Zoek je een item uit Ren je Rot, de Weekendquiz of een specifieke aflevering van Te land, ter zee en in de luchtWe helpen je graag op gang en begeleiden je bij jouw zoektocht.

De collectie bekijken bij Beeld & Geluid

Onze klantenservice is op afspraak open op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Hier kun je gratis al het digitale materiaal uit onze collectie bekijken en beluisteren. Je vindt 'm op verdieping -1 in ons pand. 
Let op: het reserveren van een tijdslot voor je hele bezoek is verplicht. Heb je meer tijd nodig, reserveer dan een extra tijdslot.

RESERVEER EEN TIJDSLOT

Voor je reservering bewaren wij je persoonsgegevens, bekijk hiervoor onze privacyverklaring. Heb je nog vragen of wil je jouw gemaakte afspraak annuleren? Stuur een e-mail naar info@beeldengeluid.nl