You are here:

Wat is er te doen

Of je nu komt voor de Beeld en Geluid experience, een tijdelijke tentoonstelling, workshop, lezing of de prachtige architectuur: er is altijd wat te doen bij Beeld en Geluid. Bij het instituut voor mediacultuur ontdek je wat media met jou doen... en jij met de media.

De Beeld en Geluid experience

In het museum ontdek je de wereld van de media en ga je zelf aan de slag. Stap in de schoenen van een maker, ontdek hoe invloedrijk media zijn en kijk terug op de Nederlandse mediageschiedenis. Van de allerkleinsten die op avontuur gaan in Media Ukkie Land tot zij die zich de eerste televisie nog herinneren: hier ben je uren zoet.

Lees meer

Activiteiten

De ontwikkelingen in de mediawereld gaan snel en er valt nog oneindig veel te ontdekken. Gezinnen, studenten, professionals en elke media-geïnteresseerde: we programmeren inspirerende activiteiten voor iedereen die extra verdieping wil, zijn creativiteit de vrije loop wil laten of gewoon wil genieten. Bekijk de agenda voor een overzicht. 

Architectuur

Eén blik op de gevel en je weet dat het gebouw van Beeld en Geluid bijzonder is. Van de depots diep onder de grond tot het museum ver boven je hoofd: de spectaculaire architectuur weerspiegelt onze missie als instituut voor mediacultuur.

Lees meer
Hillywood Tours

Hillywood Tours

Combineer je bezoek aan Beeld en Geluid met een rondleiding over het Media Park van onze partner Hillywood Tours. Goed geïnformeerde gidsen nemen je in een treintje mee voor een unieke, uitgebreide rondleiding langs bijzondere plekken op het terrein, door decors en het rekwisietendepot.

Meer info en tickets