You are here:

Wat is er te doen

Of je nu komt voor de Beeld en Geluid experience, een tijdelijke tentoonstelling, workshop, lezing of de prachtige architectuur: er is altijd wat te doen bij Beeld en Geluid. Bij het instituut voor media ontdek je wat media met jou doen... en jij met de media.

Beeld en Geluid opent tijdelijk museumdeuren

Van 2 september t/m 25 oktober

Van 2 september t/m 25 oktober 2020 is ons museum, de experience, weer open! Kom langs en geniet van alle mooie mediamomenten. Dit wil je niet missen! Want vanaf maandag 26 oktober 2020 sluiten we de deuren van ons museum voor de bouw van een volledig nieuw en interactief mediamuseum.

Rondleiding achter gesloten deuren

tijdelijk niet beschikbaar i.v.m. coronamaatregelen

Ga op ontdekkingstocht en geniet van al het moois dat Beeld en Geluid te bieden heeft: spectaculaire architectuur, een blik achter deuren die normaal voor publiek gesloten blijven en een indruk van de enorme omvang van onze mediahistorische collectie.

Meer info en tickets

De Beeld en Geluid experience

In het museum ontdek je de wereld van de media en ga je zelf aan de slag. Stap in de schoenen van een maker, ontdek hoe invloedrijk media zijn en kijk terug op de Nederlandse mediageschiedenis. Van de allerkleinsten die op avontuur gaan in Media Ukkie Land tot zij die zich de eerste televisie nog herinneren: hier ben je uren zoet.

Lees meer

Activiteiten

De ontwikkelingen in de mediawereld gaan snel en er valt nog oneindig veel te ontdekken. Gezinnen, studenten, professionals en elke media-geïnteresseerde: we programmeren inspirerende activiteiten voor iedereen die extra verdieping wil, zijn creativiteit de vrije loop wil laten of gewoon wil genieten. Bekijk de agenda voor een overzicht. 

Architectuur

Eén blik op de gevel en je weet dat het gebouw van Beeld en Geluid bijzonder is. Van de depots diep onder de grond tot het museum ver boven je hoofd: de spectaculaire architectuur weerspiegelt onze missie als instituut voor media.

Ga op ontdekkingstocht door ons iconische gebouw tijdens de Rondleiding achter gesloten deuren.

Lees meer
Hillywood Tours

Hillywood Tours

Combineer je bezoek aan Beeld en Geluid met een rondleiding over het Media Park van onze partner Hillywood Tours. Goed geïnformeerde gidsen nemen je in een treintje mee voor een unieke, uitgebreide rondleiding langs bijzondere plekken op het terrein, door decors en het rekwisietendepot.

Meer info en tickets