Je bevindt je hier:

Wat is er te doen

Ons museum is op dit moment gesloten voor de bouw van een volledig nieuw en interactief mediamuseum. In de tussentijd neemt Beeld en Geluid je mee op reis om te ervaren, te leren, te onderzoeken én te genieten van hoe we leven in media.

Campagnebeeld Beeld en Geluid bij je thuis

Beeld en Geluid bij je thuis

Ook vanuit huis kun je genieten van onze collectie! Bekijk nostalgische televisie, mooie docu’s, (korte) films en meer via onze online kanalen en lees interessante mediaverhalen.

Hillywood Tour

Hillywood Tours

In Hillywood gebeurt altijd wel wat: BN'ers lopen hier zomaar in het wild en duizenden talenten doen er audities voor The Voice of Holland. Niet alleen is het Media Park het grootste in zijn soort in Europa, het is ook een plek met een bijzonder rijke historie. De Walk of Fame, de wereld van de televisie, de enthousiaste gidsen van de Hillywood Tour vertellen je er alles over!

Meer info en tickets
Canyon in Beeld en Geluid

Bekijk de volledige collectie

In verband met de huidige coronamaatregelen is de klantenservice gesloten t/m 9 februari.

Bij onze klantenservice kun je kosteloos ál het digitale materiaal uit onze collectie bekijken en beluisteren! Zoek je een item uit Ren je Rot, de Weekendquiz of een specifieke aflevering van Te land, ter zee en in de luchtWe helpen je graag op gang en begeleiden je bij jouw zoektocht. 
Je vindt de klantenservice op verdieping -1 in ons pand en hij is vanaf 10 februari 2021 open op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. 

Let op: het reserveren van een tijdslot is verplicht. 
Voor je reservering bewaren wij je persoonsgegevens, bekijk hiervoor onze privacyverklaring. Heb je nog vragen of wil je jouw gemaakte afspraak annuleren? Stuur een e-mail naar info@beeldengeluid.nl.

Reserveer een tijdslot

Architectuur

Eén blik op de gevel en je weet dat het gebouw van Beeld en Geluid bijzonder is. Van de depots diep onder de grond tot het museum ver boven je hoofd: de spectaculaire architectuur weerspiegelt onze missie als instituut voor media.

Lees meer