You are here:

Satirisch avondje uit met Koefnoen

Een satirisch avondje uit bij Beeld en Geluid! Harm Edens gaat in gesprek met Owen Schumacher en Jeremy Baker van Koefnoen. Wanneer gaat een grap te ver en is dat bij Koefnoen wel eens gebeurd? Bekijk voorafgaand ook de tentoonstelling Serieus grappig onder het genot van een hapje en een drankje terwijl onze conservatoren je alle ins en outs geven van satire en de tentoonstelling!

Satirisch avondje uit

Eens per maand heb je de kans om de Serieus grappig-tentoonstelling in de avonduren te bezoeken. Onder het genot van een drankje bekijk je de expositie, luister je naar aanvullende presentaties van onze conservatoren en ontmoet je belangrijke Nederlandse satirici en humoristen, zoals Arjan Ederveen, Youp van 't Hek, de makers van De Speld, Koefnoen, Woe en van der Laan en Paul Haenen. Zij worden geïnterviewd door Jack Spijkerman of Harm Edens, die de avonden afwisselend presenteren. Tickets voor de andere edities komen binnenkort beschikbaar: 

28 maart: Jack Spijkerman in gesprek met Arjan Ederveen
25 april: Jack Spijkerman in gesprek met Paul Haenen
27 juni: Jack Spijkerman in gesprek met Niels van der Laan en Jeroen Woe
29 augustus: Harm Edens in gesprek met Youp van ’t Hek

Tentoonstelling Serieus grappig

Bijtend, baanbrekend of luchtig? Waar mag je nu wél en waar mag je nu geen grappen over maken in satire? Waar ligt de grens van de spot? Bezoek de tentoonstelling Serieus grappig en ontdek hoe satire je laat grinniken of gieren, terwijl het serieuze onderwerpen aan de kaak stelt en waarom juist satire zo belangrijk is.