Je bevindt je hier:
Let op: event is afgelopen

Filmprogramma

Speciaal voor Dutch Media Week slaat Filmtheater Hilversum de handen ineen met Beeld & Geluid voor een bijzondere filmervaring!

Speciaal voor Dutch Media Week slaat Filmtheater Hilversum de handen ineen met Beeld & Geluid voor een bijzondere filmervaring!

Zeven filmposters van het filmprogramma tijdens Dutch Media Week met o.a. The Kid van Charlie Chaplin en Amélie

Van 6 t/m 10 oktober vertoont Filmtheater Hilversum een speciaal programma in onze filmzaal van Beeld en Geluid! Naast voorpremières van een aantal must-see films van dit najaar – waaronder nieuwe films van François Ozon, Nanni Moretti en Lee Daniels - vieren we de 100ste verjaardag van Charlie Chaplins ‘The Kid’ en het 20-jarige bestaan van ‘Le fabuleux destin d'Amélie Poulain’. We openen met de heerlijke Britse komedie ‘The Duke’ – met geweldige rollen van Helen Mirren en Jim Broadbent – en sluiten op zondagavond af met een voorpremière van de nieuwste film van François Ozon. 

Ook is er zaterdagmiddag 2 oktober een speciale extra editie van hun talkshow Hilversum in Gesprek met als gast 'VPRO Zomergasten' presentatrice Janine Abbring en vertonen we daar het speciale programma ‘Terug van Weggeweest’ met hervonden parels uit het archief van Beeld & Geluid.

woensdag 6 oktober 20.30 THE DUKE
     
vrijdag 8 oktober 19.15 FALLING FOR FIGARO
  21.30 THE UNITED STATES VS. BILLIE HOLIDAY
     
zaterdag 9 oktober 14.30 THE KID - 100th Anniversay
  16.15 EIFFEL 
  19.00 TRE PIANI
  21.30 THE VOICE OF LOVE
     
zondag 10 oktober 12.00  THE TRUFFLE HUNTERS
  14.00  AMELIE- 20th anniversary
  16.45 DÉLICIEUX
  19.15  TOUT S'EST BIEN PASSÉ