Je bevindt je hier:

Studenten

Voor HBO- en WO studenten biedt Beeld & Geluid verschillende programma’s ter verdieping of verrijking van de opleiding. Neem een kijkje in onze depots, krijg een indruk van onze rijke mediahistorische collectie, ontmoet en bevraag onze experts en verscherp je blik op de werking van media.

Studenten in theaterzaal

Een bezoek aan Beeld & Geluid laat studenten kennismaken, nadenken en meepraten over uiteenlopende mediagerelateerde onderwerpen als het huidige medialandschap, pers en journalistiek en collectievorming. Samen bespreken we jullie wensen en leerdoelen. Van trainingen en gastlessen tot introductie- en themaweken. Kies je iets uit onderstaand menu of liever een combinatie van verschillende thema’s en bouwen we samen een arrangement op maat? We komen naar je toe of verwelkomen jullie graag op een van onze prachtige locaties in Hilversum of Den Haag.

Wij hebben drie verschillende arrangementen samengesteld:

Arrangementen

We bieden diverse hoorcolleges en masterclasses voor verschillende niveaus. Doorgrond de beeldtaal van de media of maak en verspreid je eigen fake news om kennis te maken met de technieken en mechanismen in de wereld van desinformatie. Of laat je door een van onze experts bijpraten over uiteenlopende onderwerpen in een hoorcollege!

Nu boeken

Wil je meer informatie of een boeking doen, neem dan contact met ons op.

T 035 – 677 5444 (maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.00 uur)
E groepsbezoek@beeldengeluid.nl

Gewenst programma *
Vul alleen meerdere programma's in wanneer je deze met elkaar wilt combineren op één dag. Neem contact met ons op als je meerdere programma's op meerdere dagen wilt boeken. Eventuele bijzonderheden kun je onderaan dit formulier noteren.
Dagdeel
Dagdeel