Je bevindt je hier:

Museumweek 2019

“Ontdek samen ons échte goud, dichterbij dan je denkt!” is het thema van de vijfde Nationale Museumweek. Van 8 t/m 14 april zetten we in samenwerking met de Museumvereniging onze collectie in de schijnwerpers voor jong en oud: neem een kijkje in onze schatkamers tijdens één van de rondleidingen of kinderen leren de kneepjes van het vak van professionele grappenmaker Klaas van der Eerden.

Decoratief: campagnebeeld Nationale museumweek 2019
Decoratief: stellage met oude radio's

Rondleiding

Boek de rondleiding vooraf om zeker te zijn van een plek!

Ga op ontdekkingstocht en geniet van al het moois dat Beeld & Geluid te bieden heeft: spectaculaire architectuur, een blik achter deuren die normaal voor publiek gesloten blijven en een indruk van de enorme omvang van onze mediahistorische collectie. Neem een kijkje in onze schatkamers en ontdek ons echte goud.

Wanneer?

Decoratief: foto van Klaas van der Eerden

Kindercollege door Klaas van der Eerden

Voor kinderen van 10-12 jaar

Heb je weleens gelachen om een grap over de koning of premier Rutte? Valt het je op hoe ze op televisie soms een beetje belachelijk worden gemaakt? In dit kindercollege word jij de komische acteur of televisiemaker. Cabaretier en presentator Klaas van der Eerden leert jou de kneepjes van het vak in dit kindercollege 'Hoe laat je je publiek het hardst lachen?'.

Wanneer?

Zondag 14 april: van 11:00 tot 12:00 uur

Tickets