Je bevindt je hier:

Het Crossmedia Lectoraat wil jouw mening over Voorbij het Nieuws

Het Lectoraat Crossmedia van de Hogeschool van Amsterdam doet momenteel onderzoek naar de manier waarop bezoekers tentoonstellingen beleven. Om dit in kaart te brengen doet het lectoraat onderzoek bij de gister geopende tentoonstelling Voorbij het Nieuws van Beeld & Geluid. Zij zullen bij ons veldwerk doen en bezoekers ondervragen over de tentoonstelling.
Ook willen ze de tentoonstelling graag samen met jou bezoeken en je er een aantal vragen over stellen. Heb je interesse om mee te werken aan dit onderzoek? Meld je dan aan via deze link.

WAT HOUDT HET ONDERZOEK IN?

Het onderzoek zal plaats vinden in de tentoonstelling Voorbij het Nieuws in Beeld & Geluid.
In totaal zal het het bezoek ongeveer een uurtje in beslag nemen en tijdens het onderzoek zijn twee onderzoekers van de Hogeschool van Amsterdam aanwezig en eventueel een onderzoeker van Beeld & Geluid. Tijdens het onderzoek zullen we jou vragen een klein microfoontje te dragen. Dit is puur omdat we tijdens het onderzoek niet in staat zijn alles op te schrijven en dit ons een back-up biedt om het interview naderhand af te luisteren. Je gegevens zullen anoniem verwerkt worden en nooit met derden gedeeld worden.
In ruil voor jouw tijd en moeite ontvang je van ons maximaal € 15,- kilometervergoeding en een kleine vergoeding van € 10,-.

MELD JE AAN

Als je mee wilt doen, kan je je aanmelden via deze link. Hierbij kun je aangeven welk dagdeel en welke data het best uitkomen. Mogelijke data zijn:

  • zondag 14 december
  • Donderdag 8 januari
  • In de periode van 29 december - 2 januari: specifiek moment verder af te stemmen

Als je geen van deze momenten kan, maar toch graag mee wil doen aan het onderzoek willen we je vragen alsnog aan te melden via de link. Er wordt dan contact met je opgenomen om een afspraak te plannen.

Contact

Als u nog vragen heeft of meer informatie wil over het onderzoek kunt u contact opnemen met:

Bernadette Schrandt
Onderzoeker Crossmedia, Hogeschool van Amsterdam
b.schrandt@hva.nl

Brigitte Jansen
Projectmedewerker R&D, Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid
bjansen@beeldengeluid.nl