Je bevindt je hier:
Let op: event is afgelopen

Uitreiking Online Radio Awards

Voor het eerst in de Nederlandse radiogeschiedenis worden er prijzen uitgereikt voor ‘internet only’ radiomakers en podcasters: de Online Radio Awards!

Voor het eerst in de Nederlandse radiogeschiedenis worden er prijzen uitgereikt voor ‘internet only’ radiomakers en podcasters: de Online Radio Awards!

Het radiolandschap is volop in beweging! Zo is het online radio luisteren sterk in populariteit gestegen, komen er steeds meer ‘internet only’ stations en groeit het aantal podcast luisteraars dagelijks.

De stichting verenigde-Online Radiostations (v-OR) en mediaplatform Spreekbuis.nl starten daarom dit jaar met uitreiking van de Online Radio Awards. Met dit initiatief worden er voor het eerst in de Nederlandse radiogeschiedenis prijzen uitgereikt voor ‘internet only’ radiomakers en podcasters.

Het publiek kan zelf stemmen op zijn of haar favoriete online radiostation, podcast en presentator. De jury kiest uit de shortlist met de meeste stemmen de winnaars. De vakprijs voor ‘beste online radio ambassadeur’ wordt geheel door de jury bepaald. De prijzen worden uitgereikt tijdens deze feestelijke ceremonie. 

Jury en uitreiking

 De jury van de Online Radio Awards 2018 bestaat uit:

  • Pierre Papa (Radiocoach)
  • Richard Otto (Tens Media/ uitgever van Spreekbuis.nl)
  • Peter Contant (Max Magazine/ GOOISCH…als lifestyle/ voorzitter v-OR)
  • Isabelle Brinkman (Stationvoice RTL/ voormalig dj/vj 3FM en TMF)
  • Erik de Zwart (Voorzitter Stichting Top 40 en media-ondernemer)
  • Adam Curry (Media-ondernemer)