Je bevindt je hier:
Let op: event is afgelopen

Owen Schumacher: Ik was jou

Ken jij de typetjes nog van het tv-programma Koefnoen? Owen Schumacher en Paul Groot namen daarin allerlei bekende Nederlanders op de hak door ze te imiteren. In de nieuwe podcast Ik was jou ontmoet Owen Schumacher mensen die hij ooit heeft nagedaan en heeft hij het over de impact van zijn persiflages. Tijdens deze lancering is Ilja Gort te gast!

Foto: Owen Schumacher

Koefnoen eindigde acht jaar geleden, maar nog vrijwel dagelijks wordt Owen Schumacher herinnerd aan de mensen die hij in satirische sketches speelde.

In de nieuwe podcast Ik was jou ontmoet Owen Schumacher de typetjes. Hij praat met hen over de impact die de persiflages hadden op hun leven en over de rol van humor en satire. Onder de geïnterviewden brein-professor Erik Scherder en wijnmaker Ilja Gort.

Owen Schumacher lanceert deze podcast op maandag 1 april (geen grap!) en jij kunt erbij zijn! Live tijdens de lancering interviewt Schumacher een bekende Nederlander voor zijn podcast. Voorafgaand aan de lancering kun je de tentoonstelling Serieus grappig bezoeken.