Je bevindt je hier:
Let op: event is afgelopen

NPO Radio 1 Tourcafé 2022

Wielerliefhebbers kunnen deze zomer in het NPO Radio 1 Tourcafé live de uitzendingen van NOS Radio Tour de France bijwonen.

Wielerliefhebbers kunnen deze zomer in het NPO Radio 1 Tourcafé live de uitzendingen van NOS Radio Tour de France bijwonen.

Foto van het Tourcafé in Beeld & Geluid, waar veel bezoekers in een campingachtige setting binnen naar de Tour kijken met zijn allen.

Van zaterdag 16 juli tot en met zondag 24 juli opent het NPO Radio 1 Tourcafé dagelijks zijn deuren in Beeld & Geluid op het Media Park in Hilversum. Luisteraars zijn tijdens deze laatste week van de Ronde van Frankrijk van harte uitgenodigd om de magie van NOS Radio Tour de France samen van dichtbij te beleven.

NOS Radio Tour de France zendt iedere dag live uit vanuit de studio in het Tourcafé. Het is dé ontmoetingsplek voor de echte wielerfans die de Tour de France live willen meemaken, maar ook voor gezinnen die op zoek zijn naar het ideale (gratis) uitje. Iedereen is welkom om tijdens deze laatste week van de Ronde van Frankrijk de magie van NOS Radio Tour de France samen van dichtbij te mee te maken.

Live optredens

Naast een kijkje achter de schermen bij hét radioprogramma over de Tour, volg je de etappe op grote schermen terwijl je geniet van een hapje en een drankje. Ook zijn er live muziekoptredens en kan je de presentatoren van Radio Tour de France (NOS) ontmoeten.

Beeld & Geluid in Hilversum is goed te bereiken met openbaar vervoer en auto. Wie het Tourcafé op de fiets bezoekt, krijgt een cadeautje en komt misschien wel in de uitzending van NOS Radio Tour de France.

Tijden en presentatoren

NOS Radio Tour de France

Het Tourcafé is geopend tijdens de ontknoping van de ronde van Frankrijk. NOS Radio Tour de France is er natuurlijk al vanaf de start op 1 juli. Doordeweeks hoor je NOS Radio Tour de France van 14.00 tot 18.30 uur en in het weekend van 14.00 tot 18.00 uur. De presentatie is in handen van Henry Schut en Robbert Meeder. Gio Lippens en Sebastiaan Timmerman verslaan de etappe.