Je bevindt je hier:
Let op: event is afgelopen

Gluren bij de buren

Kom een kijkje nemen in onze "huiskamer" voor optredens van twee lokale topacts: Lisa en Sander en The Crimson Kings! Gluren bij de Buren is een huiskamerfestival dat plaatsvindt in alle wijken van Hilversum. Het vloerkleed is het podium; de bank is de tribune. Per huiskamer treedt één act op die drie keer een half uur speelt. Omdat onze huiskamer wat groter is dan gemiddeld, kun je bij ons maar liefst twee acts bewonderen!

Lisa en Sander

12:00 | 13:30 | 15:00 uur

Sinds 2016 is Lisa (19) actief als singer songwriter. Al snel kwam er een samenwerking met Sander (43). In 2017 veel gevarieerde optredens gegeven en een aantal demo's opgenomen. De stijl is niet direct ergens onder te brengen, hierin is ook de variatie te horen van kleine liedjes tot (bijna)popsongs. Kenmerkend is het volwassen stemgeluid van Lisa.

The Crimson Kings

12:45 | 14:15 | 15:45 uur

The Crimson Kings maakt muziek die sterk beïnvloed is door de Amerikaanse folk songs, country music en bluegrass. Deze internationale band (UK, IRELAND en NL) maakt muziek die zich het best laat omschrijven als een muzikale roadtrip. Met invloeden van mensen als Woody Guthrie, Bob Dylon, Johnny Cash, Paul Simon tot aan hedendaagse songwriters zoals Eels en Bonnie Prince Billy. Van ‘wegdroom’ songs vol melancholie tot opzwepende bluegrass. Dat belooft in ieder geval een hoop nostalgie, meetikkende voetjes en swingende smiling faces!