Je bevindt je hier:
Let op: event is afgelopen

De Magische Media Goochelshow

Met bizarre breinbrekers over jouw leven online. Kom op 26 februari naar de Magische Media Goochelshow met goochelaar Lars van Tuijl in Beeld & Geluid Den Haag!

Met bizarre breinbrekers over jouw leven online. Kom op 26 februari naar de Magische Media Goochelshow met goochelaar Lars van Tuijl in Beeld & Geluid Den Haag!

Decoratief: campagnebeeld van de Magische Media Goochelshow

Met bizarre breinbrekers over jouw leven online

De Magische Media Goochelshow door meester-goochelaar Lars van Tuijl. Met bizarre breinbrekers om kinderen te triggeren, verbazen en te helpen bij het omgaan met internet en (social) media. Wat is nou een sterk wachtwoord? Hoeveel weet internet eigenlijk al van jou? Hoe weet je of iemand op het internet wel echt is wie hij zegt?

In de rol van een magische brein-hacker speelt Lars met deze vragen en laat hij een aantal wonderbaarlijke demonstraties zien die grenzen aan het onmogelijke. Informatieve weetjes en interessante eye-openers worden versterkt door magische WOW momenten. Dit is een voorstelling waarbij de kinderen leren, lachen en gelijk van de ene verbazing in de andere vallen! Meester-goochelaar Lars van Tuijl was eerder te zien in het NPO ZAPP tv-programma De Buitendienst in de aflevering: Hoe ons brein voor de gek gehouden wordt.

Een museumbezoek aan Beeld & Geluid in Den Haag en/of een rondleiding zit inbegrepen. Bij Beeld & Geluid in Den Haag ontdek je alles over nieuws en journalistiek. 

De Magische Media Goochelshow wordt 2 keer gegeven:

  • 11:00 uur
  • 13:00 uur

Kies in stap twee bij de ticketshop welke starttijd je langs wilt komen.

 

  • Duur goochelshow: 50 minuten
  • Inclusief museumbezoek. Bezoek vooraf of na afloop het museum.