You are here:

Red Light Radio from the Archive

De meest uitgebreide platencollectie van Nederland kleurt rood! Op 3 juni zendt Red Light Radio tussen 12:00 en 16:00 uur live uit vanuit het depot van Beeld en Geluid.

Red Light Radio from the Archive

In het programma Red Light Radio from the Archive duiken vier internationale dj’s in het archief en verzorgen een set met platen uit de Beeld en Geluid collectie. Dit jaar zullen in totaal zestien dj’s vanuit het archief hun favorieten draaien. Members van het Discogs Database Team zijn ook aanwezig om te helpen bij het documenteren van de dj selecties. 

Red Light Radio from the Archive

De meest uitgebreide platencollectie van Nederland kleurt rood! Op 3 juni zendt Red Light Radio tussen 12:00 en 16:00 uur live uit vanuit het depot van Beeld en Geluid. In het programma Red Light Radio from the Archive duiken vier dj’s in het archief en verzorgen een set met platen uit de Beeld en Geluid platencollectie. Dit jaar zullen in totaal zestien dj’s vanuit het archief hun favorieten draaien. 

De tweede editie op 3 juni staat volledig in het teken van Jazz en hiervoor zijn dj’s Jordan GCZ, Radna en Reinier (Future Vintage) en Jasper en Eric (Jazz Diggers) het archief ingedoken.

Hergebruik van audiocollecties

Red Light Radio from the Archive is onderdeel van RE:VIVE. Een initiatief van Beeld en Geluid dat archieven en muzikanten samenbrengt om nieuwe producties te maken, gebaseerd op en geïnspireerd door audiocollecties. Beeld en Geluid’s RE:VIVE is al drie jaar lang een resident van Red Light Radio.