You are here:

Touroperators

Met een uniek gebouw, interactief museum en mooie arrangementen is Beeld en Geluid de ideale plek voor een groepsbezoek. Ontdek de wereld van de media in het museum, word mediawijs of ga voor een trip down memory lane tijdens één van onze nostalgie-arrangementen. We denken graag mee over je wensen en de mogelijkheden die Beeld en Geluid te bieden heeft. Voor touroperators/intermediairs hanteren wij gereduceerde tarieven.

Alle arrangementen zijn ook te combineren of uit te breiden met catering, een rondleiding door het gebouw of een bezoek aan de Beeld en Geluid experience. Speciale wensen of vragen? Bel of mail ons dan gerust, wij denken graag mee.

Contact

groepsbezoek@beeldengeluid.nl

Groepskorting op museumbezoek

In de Beeld en Geluid experience ontdek je de wereld van de media en ga je zelf aan de slag. BN'ers leiden je virtueel rond in de wereld van radio en televisie. In verschillende themapaviljoens stap je in de schoenen van mediamakers, check je hoe mediawijs je bent en ontdek je het verleden van de Nederlandse media. 

Groepen groter dan 20 personen ontvangen 10 procent groepskorting op de entreeprijs. Meld je groep dan wel vooraf aan bij de afdeling Boekingen en Evenementen.

Ontdek de experience

Arrangementen

Bekijk het aanbod en doe direct gemakkelijk een online aanvraag. Voor touroperators en intermediairs gelden gereduceerde tarieven. 

Beeld en Geluid ontdekken

15 tot 60 personen (grotere groepen in overleg) | €25,50 per persoon

Ga op ontdekkingstocht en geniet van al het moois dat Beeld en Geluid te bieden heeft: spectaculaire architectuur, een blik achter deuren die normaal voor publiek gesloten blijven en een indruk van de enorme omvang van onze mediahistorische collectie. Ontdek vervolgens de wereld van de media in ons interactieve museum en geniet van een kopje koffie/thee met wat lekkers.

Meer info en boeken

Arrangement Televisie Nostalgie

15 tot 80 personen (grotere groepen in overleg) | €13,50 per persoon

Het Nostalgie-arrangement is een feestelijk programma, bomvol topamusement uit de Nederlandse televisiegeschiedenis. Beleef het verleden met de collectie van Beeld en Geluid, vol onvergetelijke herinneringen in tal van bijzondere fragmenten uit bijna 70 jaar televisiegeschiedenis en een aantal bijzondere objecten uit onze depots.

Meer info en boeken

Arrangement Radio en Hoorspel Nostalgie

15 tot 60 personen (grotere groepen in overleg) | €13,50 per persoon

Haal de allermooiste herinneringen op aan de radio van vroeger. Luister naar een spannend hoorspel over de gloriejaren van de radio en je krijgt een rondleiding door de audiodepots van Beeld en Geluid, waar al het moois uit ruim 100 jaar radio geschiedenis ligt opgeslagen.

Meer info en boeken

Arrangement Wijs met media 

15 tot 80 personen (grotere groepen in overleg) | €13,50 per persoon

Tijdens deze leerzame en leuke middag leer je de soms complexe wereld van media beter te begrijpen. In een videoprogramma interviewt presentatrice Astrid Joosten verschillende experts als neuropsycholoog Erik Scherder en social media-liefhebbers Vera en Govert van Brakel over alle mediawijsheid thema's die voor jou van belang zijn. Onder leiding van een museumdocent maak je een reis door het veelzijdige medialandschap, wissel je verhalen uit en leer je op een leuke, interactieve manier over media.

Meer info en boeken

Hillywood Tour

Max 21 personen (grotere groepen met wisselprogramma) | €275 per trein

Hillywood Tours opent deuren die voorheen altijd gesloten bleven. Goed geïnformeerde gidsen nemen je in een treintje mee voor een unieke, uitgebreide rondleiding over het Media Park, door decors en het rekwisietendepot.

Meer info en boeken

Praktische informatie

Openingstijden

Het museum, de Beeld en Geluid experience, is dinsdag t/m zondag open van 10:00 tot 17:00 uur. Arrangementen zijn beschikbaar op vaste tijden of in overleg met de afdeling Boekingen en Evenementen.

Adres en parkeren

Ons adres is Media Parkboulevard 1, 1217 WE.
Op oudere navigatiesystemen vind je ons op Sumatralaan 45, 1217 GP.

Er zijn gratis parkeerplaatsen voor bussen achter Beeld en Geluid.

Toegankelijkheid

De Beeld en Geluid experience is grotendeels toegankelijk per rolstoel. Graag vernemen we bij het reserveren het te verwachten aantal personen met rolstoelen of rollator (i.v.m. placeren en de capaciteit van de zaal). Hulphonden kunnen mee naar binnen.

Catering

Je kunt je bezoek uitbreiden met een koffie-ontvangst, lunch, borrel, diner. Onze cateringsuggesties vind je in ons Foodbook*. Een aangepast voorstel naar wens en budget is natuurlijk ook mogelijk.
Zo is de koffie-ontvangst in een arrangement bijvoorbeeld tegen enkele meerkosten te vervangen voor een lunch. Wij adviseren je graag.

*Prijzen onder voorbehoud.
 
Bekijk het Foodbook

Voor touroperators hebben we ook een speciaal lunchaanbod:

Bus arrangement (€9,00 per persoon)

 • Zachte bol jonge kaas met garnituur
 • Zachte bol ham met garnituur
 • Eén glas melk, karnemelk of jus d'orange
 • Handfruit

Bus arrangement lekker (€11,50 per persoon)

 • Broodje kroket
 • Zachte bol jonge kaas met garnituur
 • Zachte bol eiersalade met garnituur
 • Eén glas melk, karnemelk of jus d'orange

Bus arrangement plus (€12,00 per persoon)

 • Kopje soep van de dag
 • Zachte bol jonge kaas met garnituur
 • Zachte bol eiersalade met garnituur
 • Eén glas melk, karnemelk of jus d'orange

Bus arrangement de koffietafel (€13,00 per persoon)

 • Snee desem brood met ham of kaas
 • Snee krentenbrood met een cupje boter
 • Broodje kroket
 • Hollandse gevulde koek
 • Kopje koffie of thee