Je bevindt je hier:

Verhalen uit het hart ❤️

We leven middenin de coronacrisis. Een bijzondere, heftige en indrukwekkende periode voor ons allemaal. Ons leven ziet er nu heel anders uit dan anderhalf jaar geleden. Daarom zochten wij filmpjes die een kijkje geven in jouw dagelijks leven. Filmpjes die laten zien hoe je verschillende soorten media inzet om met je collega’s online te vergaderen, contact te maken met je dierbaren, hoe je online sport, digitaal borrelt met vrienden of van afgesloten stranden en bossen.

Campagnebeeld Verhalen uit het hart, oudere in huis heeft digitaal contact met iemand buiten via de iPad.

Jouw dagelijks leven tijdens de lockdownBeeld & Geluid heeft tal van alledaagse beeldverhalen over de impact van het coronavirus op ons dagelijks leven verzameld, zodat we deze bijzondere tijd kunnen vastleggen aan de hand van persoonlijke verhalen. Verhalen die we voor de eeuwigheid bewaren en beschikbaar maken, zodat we deze bijzondere tijd ook in de toekomst kunnen terughalen.

Horeca plaatst stoelen buiten op anderhalve meter afstand

Bekijk de verhalen uit het hart

Creatieve thuiswerkplekken, op bezoek bij je familie op afstand/voor de deur, een verlaten Museumplein en challenges om de verveling tegen te gaan… Zo ziet ons leven er op dit moment uit. Bekijk de video’s die zijn ingezonden vanuit heel Nederland.

Bekijk de video's

Verhalen uit het hart wordt mede mogelijk gemaakt door de deelnemers van de VriendenLoterij.