Je bevindt je hier:

Museumcafé Alma

Museumcafé Alma is het gezellige museumcafé aan de Zeestraat in Den Haag waar jij terecht kunt voor een lekkere kop koffie met een gebakje of een heerlijke lunch. Bij museumcafé Alma kun je terecht mét en zonder museumticket.

Openingstijden

Museumcafé Alma is geopend tijdens de openingstijden van het museum.

Maandag t/m zondag: 10:00 uur tot 17:00 uur

Menukaart

Op de kaart staan heerlijke warme dranken, van een cappuccino met havermelk tot een kop thee met verse munt of gember. Met heerlijke lunchgerechten zoals tosti’s, salades en meer!

menukaart Alma

Er wordt geen alcohol geschonken in het café.

Alma

Iedereen is welkom

Met razendsnel internet en talloze gezellige zitplekken is Museumcafé Alma een ideale plek om samen te komen of om te flexwerken. Neem plaats in een van de gezellige hoekjes, op de chesterfieldbanken of aan een tafeltje met stopcontact binnen handbereik. Geen museumticket gekocht? Geen probleem! Kom langs voor een heerlijke lunch of haal een lekker kopje koffie voor onderweg.

Peter Alma

Museumcafé Alma

Museumcafé Alma is vernoemd naar Peter Alma. Peter Alma (1886-1969) was grafisch en monumentaal kunstenaar.
De wandschildering (1952) in het café zijn het sluitstuk van de verbouwing van het pand tot museum. Peter Alma liet zich inspireren door de functie van de toenmalige PTT, namelijk de communicatie tussen mensen mogelijk maken.

Over Karsten & Kuiper

De service en het eten wordt in Museumcafé Alma verzorgd door Karsten & Kuiper. Karsten & Kuiper is begonnen als een eetwinkel in het bruisende Zeeheldenkwartier en biedt al 7 jaar dagelijks de mogelijkheid om gezond en lekker eten af te halen of te laten bezorgen. Nu ook met een vestiging in Beeld & Geluid in Den Haag waar we graag voor je klaarstaan met lekkere gerechten en fantastische service.