Je bevindt je hier:

Hybride events

Hybride events: de manier om zowel online publiek te bereiken als fysiek publiek. We weten dat je contact moet blijven maken met klanten, werknemers en stakeholders. Dat kan vanuit onze locaties in Hilversum en Den Haag. Bekijk ons aanbod.

Webinar bij Beeld & Geluid

Mogelijkheden

Organiseer hybride events bij Beeld & Geluid in Hilversum en Den Haag. Denk hierbij aan webinars, persconferentie, talkshow, debat, podcasts en masterclasses. Een hybride event of vergadering is altijd volledig op maat gemaakt, afhankelijk van jouw wensen en doelen. De combinatie van (live) streaming en live publiek is in diverse zalen mogelijk. Verder denken we graag met je mee over catering en persoonlijke communicatie voor alle deelnemers … waar ze ook zijn.

Bekijk hieronder de verschillende type hybride events of neem direct contact via evenementen@beeldengeluid.nl

Zaal Bazar bij Beeld & Geluid in Den Haag

Zalen

Elk van onze zalen heeft een eigen sfeer. De Bazar biedt een mooie, karakteristieke setting met de sfeer van een herensociëteit. De Newsroom brengt weer een industrieel karakter met zich mee en onze indrukwekkende Vidiwall van 25m2. Perfect om in te zetten als achtergrond bij je webinar.

Wil je juist meer ruimte en de mogelijkheid tot het creëren van een eigen sfeer, dan is de Conference room ideaal. We werken met een selectie aan meubilair leveranciers om in de zalen een setting te creëren aangepast aan het doel van de uitzending en de wensen van de opdrachtgever. Alles is mogelijk. 

Al onze grote zalen hebben de mogelijkheid voor een opstelling naar wens zoals een talkshow tafel, debat opstelling of juist een gezellige huiskamersfeer. Wij zorgen voor de regie, camera’s, extra schermen en uiteraard professionele verlichting en geluid voor een dynamische weergave van je programma. Iedere studio heeft zijn eigen sfeer. 

Ons Hybride pakket is altijd volledig op maat gemaakt, afhankelijk van jouw wensen en doelen. De combinatie van (live) streaming en live publiek is in diverse zalen mogelijk. Je kunt kiezen voor één zaal of voor meerdere ruimtes tegelijkertijd.

Bekijk onze zalen
Hybride event bij Beeld & Geluid

Neem contact op

Ben je klaar om met jouw hybride event een impact te maken? Onze salesmanagers staan je bij tijdens de voorbereidingen op je conferentie of receptie. Terwijl jij je focust op de invulling van je event, zorgen zij voor de rest. Informeer naar de mogelijkheden.

Eevenementen@beeldengeluid.nl
Hilversum T035 677 55 55
Den Haag T070 330 7575

Mail ons