Je bevindt je hier:
Let op: event is afgelopen

Tourzomer bij Beeld & Geluid

De Tour de France start en finisht dit jaar op het Mediapark in Hilversum. Van 16 t/m 24 juli wordt Beeld & Geluid omgetoverd tot een idyllisch Frans dorpje waar je live de verrichtingen van het Tourpeloton kan volgen.

De Tour de France start en finisht dit jaar op het Mediapark in Hilversum. Van 16 t/m 24 juli wordt Beeld & Geluid omgetoverd tot een idyllisch Frans dorpje waar je live de verrichtingen van het Tourpeloton kan volgen.

Wielrenners staan in ons atrium wat aangekleed is als een idyllisch Frans dorpspleintje met tafels en rood witte kleedjes. Op een verhoging staan twee wielrenfietsen

Op het Tour de France-dorpspleintje in Beeld & Geluid kampeert de equipe van Radio Tour de France om vanuit hun camper de koers live van commentaar te voorzien. En naast het live volgen van de Tour de France op radio en tv, organiseert Beeld & Geluid tal van andere activiteiten tijdens deze 9 dagen durende etappe.

 

Van alles te doen

 

Holland Sport Wielerbaan

Bekend van het programma Holland Sport. Met deze wielerbaan fiets je de Tour de France op mini-formaat. Daag je fietsvrienden uit en wie weet zet jij wel de snelste tijd neer.

Media pod

Kijk hier de meest iconische beelden terug van de historie van de Tour de France.

Opstelling archief

Wij hebben een uitgebreide selectie van diverse Tour de France attributen in ons bezit en tonen dit graag aan de wielerliefhebber. Van de microfoon van Theo Koomen tot aan de apparatuur die in het vliegtuig zit om de uitzending naar de huiskamers te sturen. Deze gehele keten zal - uiteraard ondersteund met historisch beeldmateriaal! - worden getoond.

Wielerpodcasts

Voorafgaand aan de live uitzending van het Radio Tour de France zullen er op verschillende dagen opnames zijn van diverse bekende wielerpodcasts. Woon je favoriet dus live bij óf ontdek een nieuwe lieveling!

Live Muziek

Radio Tour de France staat naast fietsen ook graag stil bij prachtige muziek, gedurende deze periode treden diverse bekende artiesten op. Zie hieronder het schema:

Zaterdag 16 juli Engel & Paul de Munnik
Zondag 17 juli Loïs Lane
Maandag 18 juli VanVelzen en Wulf
Dinsdag 19 juli Mell & Vintage Future
Woensdag 20 juli Amazing Stroopwafels
Donderdag 21 juli Nona
Vrijdag 22 juli Krystl
Zaterdag 23 juli Chef’Special
Zondag 24 juli Rowwen Hèze en Leo Alkemade

De Avondetappe

Op maandag 18 juli om 19:30 uur neemt Mart Smeets neemt je mee op reis in zijn avondetappe. Samen met Michael Boogerd en Rob Harmeling bespreken zij de stand van zaken, wie de kanshebbers zijn en vertellen zij mooie anekdotes uit hun eigen roemrijke wielerverleden. Speciaal voor leden van BNNVARA zijn hiervoor kaarten te bestellen. Let op: OP = OP!