Hillywoodtours

Altijd al benieuwd geweest naar wat zich achter de schermen van radio en televisie afspeelt? Stap dan in het speciale Hillywood treintje en maak een tour langs alle bezienswaardigheden op het Media Park.

Het treintje van Hillywoodtours met rondleider, voor de ingang van Beeld & Geluid

Het Hilversumse Media Park is het hart van de Nederlandse media, waar een groot deel van alle televisie- en radioprogramma’s wordt opgenomen en uitgezonden. Onder leiding van een ervaren gids neemt het speciale Hillywood treintje je mee en worden deuren geopend die normaal voor het publiek gesloten blijven. Stap in de wereld van televisie en bezoek de Walk of Fame, waar je onder andere de sterren van Beau van Erven Dorens, Carlo Boszhard, Martijn Krabbé, Humberto Tan en Wendy van Dijk kunt bewonderen. Neem een kijkje in Studio 21, bekijk bekende televisiedecors in het Decorcentrum en bezoek de studiostraat van de Nederlandse omroepen. Een leuke rondleiding waarbij je zelf kunt ervaren dat niets is zoals het op televisie lijkt

Het programma is afhankelijk van het seizoen en activiteit en kan daarom per dag en per tour verschillen.

Decoratieve afbeelding.

Praktische informatie

Duur: 1 uur
Groepsgrootte: max. 23 deelnemers per tour

Prijs:

  • €180,- tot 11 personen
  • €335,- tot 23 personen

Deze tour is uitstekend uit te breiden met bezoek aan het museum of een ander arrangement zoals een rondleiding. Vanzelfsprekend kan de Hillywoodtour ook uitgebreid worden met een gezellige (warme) lunch of borrel. Kijk voor meer informatie op onze groepen pagina, daar vind je alle arrangementen en een link naar de catering mogelijkheden. Geef eventuele wensen aan in het opmerkingenveld, dan nemen we dit mee in de reservering of nemen we contact met je op.

KOFFIE EN LUNCH ARRANGEMENT

Breid je bezoek uit met een koffie arrangement of een heerlijke lunch.

Beeld & Geluid koffie
Ontvangst met koffie, thee en smaakwater met een Beeld & Geluid petit-four.

Luxe koffie
Ontvangst met koffie, thee en smaakwater met gesorteerd gebak bij de koffie.

Basis lunch
Wij serveren uw gasten een basis lunch in ons restaurant van het buffet. De lunch bestaat uit; zachte broodjes met divers beleg zoals; kaas en vleeswaren. De lunch wordt geserveerd met verse sappen en smaakwater.

Luxe lunch
Wij serveren uw gasten een luxe lunch in ons restaurant vanaf het buffet. De lunch bestaat uit; luxe belegde broodjes, wrap en een salade. Wij zorgen voor divers beleg zoals kaas, vleeswaren met diverse garnituren. Dranken tijdens de lunch; verse sappen en smaakwater.

 

Voorbeeld programma

Breid je dag uit met een rondleiding door onze depots, een ritje door de studio's van het Media Park met Hillywood Tours of een museumbezoek. Bekijk hier onze suggestie voor een mooi dagprogramma voor 46 personen:

10:00 Ontvangst bij Beeld & Geluid met koffie/thee en gebak
10:30 Start zaalprogramma televisie nostalgie
12:00 Lunch
13:00 Ronde 1 wisselprogramma rondleiding / Hillywood Tours
14:15 Ronde 2 wisselprogramma rondleiding / Hillywood Tours
15:30 Afsluitende borrel

 

Nu Boeken

Vraag het arrangement aan door dit formulier in te vullen. Of neem contact met ons op.

T 035-6775444 (ma t/m vr van 9:00 - 17:00 uur)
E groepsbezoek@beeldengeluid.nl

 

Gelegenheid
Zijn er dingen waar we rekening mee moeten houden of heb je extra wensen?
Jouw gegevens