Winter School for Audiovisual Archiving

Webinars

De gastsprekers voor Winter School 2017 zijn: Patricia Falcão (Tate, Londen), Yvonne Ng (mensenrechtenorganisatie WITNESS, Brooklyn) en Josefien Schuurman (Beeld en Geluid, Hilversum). Hun gastlezingen zijn live te volgen via webinars. Lees hier meer (EN).

Over de Winter School

Na een succesvolle eerste editie in februari 2016, kondigt Beeld en Geluid de tweede editie van haar Winter School for Audiovisual Archiving aan. Deze editie vindt plaats van 25 tot en met 27 januari 2017 bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. De inschrijving voor de Winter School is nu gesloten.

De Winter School is een unieke driedaagse training in Hilversum over het duurzaam bewaren van digitale audiovisuele collecties. De training richt zich met name op beheerders van audiovisuele collecties en medewerkers van audiovisuele archieven. De Winter School bestaat uit een leerzame mix van lezingen, praktische workshops en interactieve sessies gegeven door gerenommeerde experts, verrijkt door case studies van internationale gastsprekers.

De Winter School for Audiovisual Archiving is een initiatief van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in samenwerking met AVA_Net.

Wilt u meer weten deze tweede editie van Winter School, lees dan de programma-informatie. Lees verder...