Winter School for Audiovisual Archiving

Videoregistraties

Tijdens Winter School 2017 waren er lezingen van drie gastsprekers. Deze gastlezingen waren live te volgen via webinars. De videoregsitraties van deze lezingen zijn nu gratis online te bekijken.

Over de Winter School

De Winter School for Audiovisual Archiving is een driedaagse training die deelnemers de praktische kennis bijbrengt om een plan voor het behoud van hun audiovisuele collecties te ontwerpen, implementeren en uit te voeren. De tweede editie van de Winter School vond plaats tussen 25 en 27 januari 2017. Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid is van plan een nieuw Winter School-programma aan te bieden in januari 2018.

Wilt u op de hoogte blijven van deze nieuwe editie van de Winter School of van andere workshops en trainingen die Beeld en Geluid op het gebied van audiovisuele preservering aanbiedt? Registreert u zich dan via dit formulier. Wilt u meer weten over de 2017-editie van de Winter School, neem dan een kijkje op het Research & Development-blog van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid voor een verslag door Erwin Verbruggen dat terugkijkt op de driedaagse training.