Hillywood Tour

Ervaar de Magie van televisie!

Stap in de trein van de Hillywood Tours. Goed geïnformeerde gidsen nemen je mee voor een uitgebreide rondleiding over het Media Park. In Hillywood gebeurt altijd wel wat: BN'ers lopen hier zomaar in het wild, sterren rijzen en vallen en duizenden talenten doen hier audities voor The Voice of Holland. 

Niet alleen is het Media Park het grootste in zijn soort in Europa, het is ook een plek met een bijzonder rijke historie. De Walk of Fame, de wereld van de televisie, de enthousiaste gidsen van de Hillywood Tour vertellen je er alles over! Bovendien mag je even rondsnuffelen in het enorme rekwisietendepot waar niks is wat het op televisie lijkt... 

Neem in het depot bijvoorbeeld plaats als Nick en Simon op de echte Voice of Holland-stoelen! Of ben jij de nieuwe Albert Verlinde? Ga maar vast zitten achter de desk van RTL Boulevard want we gaan bijna live. Ook kun je een slinger geven aan het Rad van Life4You. 

Het programma is afhankelijk van het seizoen en activiteit en kan derhalve per dag en per tour verschillen.

De Hillywood Tour is uitstekend te combineren met een bezoek aan de Beeld en Geluid experience.

 Praktische informatie:

  • Duur: 1 uur
  • Groepsbezoek: U de Hillywood Tour exclusief voor uw groep reserveren. U heeft hierbij de keuze uit een enkele trein voor maximaal 11 volwassenen à € 160,00 of een dubbele trein voor maximaal 23 volwassenen à € 295,00. Hiervoor kunt u contact opnemen met de afdeling Boekingen en Evenementen van Beeld en Geluid op 035 - 677 54 44 of via evenementen@beeldengeluid.nl.
    We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 17.00 uur.
  • Individueel bezoek: De Hillywood Tour rijdt op zaterdag, zondag en in de vakantieperiode op maandag tot en met vrijdag om 12.00 uur, 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur.

     Prijzen:

     Hillywood Tour (vanaf 13 jaar) € 14,50 

     Hillywood Tour (kinderen 4 jaar t/m 12) € 9,50 

     Hillywood Tour plus Beeld en Geluid (vanaf 13 jaar) € 29,50 

     Hillywood Tour plus Beeld en Geluid (kinderen 4 t/m 12 jaar) € 17,50

     Voor kinderen t/m 3 jaar zijn de Hillywood Tour en de toegang tot de experience van Beeld en Geluid gratis.

Tickets zijn eveneens verkijgbaar aan de kassa van Beeld en Geluid.
Let op: Op maandag is Beeld en Geluid gesloten. De tour is niet geschikt bevonden voor mindervaliden.

Disclaimer