Ervaar de Magie van televisie!

Een speciaal treintje neemt je mee voor een uitgebreide rondleiding over het Media Park. De Hillywood Tour opent voor het eerst de deuren die voorheen altijd gesloten bleven. Je krijgt een blik achter de schermen van het grootste mediapark van Europa. Je ervaart wat televisie maken betekent, hoe een decor gemaakt wordt, waar de rekwisieten bewaard worden, hoe de grootste evenementenstudio van Europa eruit ziet én waar Pim Fortuyn aan zijn trieste einde is gekomen. RTL Boulevard, Voetbal International , Life 4 You, het wordt allemaal in Hillywood gemaakt en je ziet waar. En misschien kom je zelfs een BN'er tegen! Kortom een unieke ervaring voor het hele gezin!

Beeld en Geluid experience

De tour is te combineren met een bezoek aan de Beeld en Geluid experience; een unieke topattractie die is ontstaan vanuit het rijke audiovisuele archief van de Nederlandse omroepen en particuliere collectie. In dit archief is inmiddels al meer dan 700.000 uur aan bewegend beeld- en geluidsmateriaal opgeslagen. In 12 themapaviljoens toont Beeld en Geluid je de wondere wereld van de televisie. Presenteer zelf het nieuws, sta op het podium als een echte ster of test hoe mediawijs jij bent! Bekende Nederlanders leiden je virtueel rond door de wereld van radio en tv.

Prijzen

De Hillywood Tour rijdt op zaterdag, zondag en in de vakantieperiode op dinsdag tot en met vrijdag om 12.00 uur, 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur.

De Hillywood Tour duurt ongeveer een uur.

  • Hillywood Tour (vanaf 13 jaar) € 14,50 
  • Hillywood Tour (kinderen 6 t/m 12 jaar) € 9,50 
  • Hillywood Tour plus Beeld en Geluid (vanaf 13 jaar) € 29,50 
  • Hillywood Tour plus Beeld en Geluid (kinderen 6 t/m 12 jaar) € 17,50
  • Voor kinderen t/m 5 jaar is de Hillywood Tour onder begeleiding en de toegang tot de experience van Beeld en Geluid gratis.

Tickets zijn eveneens verkijgbaar aan de kassa van Beeld en Geluid.
Let op: Op maandag is Beeld en Geluid gesloten. De tour is niet geschikt bevonden voor mindervaliden.

Groepen

U kunt buiten de hierboven genoemde dagen en tijdstippen de Hillywood Tour ook exclusief voor uw groep reserveren. U heeft hierbij de keuze uit een enkele trein voor maximaal 11 volwassenen à € 160,00 of een dubbele trein voor maximaal 23 volwassenen à € 295,00. Hiervoor kunt u contact opnemen met de afdeling reserveringen van Beeld en Geluid op 035 - 677 54 44 of via reserveringen@beeldengeluid.nl.
We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 17.00 uur.

Disclaimer