Eten en Drinken


UNIEKE ONTMOETINGSPLEK

Onder de naam Eten en Drinken biedt Beeld en Geluid haar bezoekers een sfeervol Grand Café en een Espressobar. Een goede plek om af te spreken voor een zakelijke lunch of overleg en de plek waar je tijdens je bezoek aan de experience even kunt bijkomen van alle indrukken die je hebt opgedaan. Bij mooi weer kun je ook terecht op ons heerlijke buitenterras aan het water. Kom en geniet van een koude of warme lunch mét uitzicht over de vijver. Eten en Drinken is geopend tijdens de openingstijden van de Beeld en Geluid experience. De keuken sluit een half uur voor sluitingstijd.

RESERVERINGEN

Bent u van plan om het Grand Café te bezoeken met 15 personen of meer, dan raden wij aan om te reserveren. Onder meer een lunch, ontvangst met koffie/thee, High Tea, borrel of diner behoren tot de mogelijkheden! Neem voor meer informatie contact op met onze Afdeling Reserveringen.

T 035 – 677 5444 (maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.00 uur)
reserveringen@beeldengeluid.nl

Zakelijke Markt

Voor onze zakelijke gasten draagt Beeld en Geluid bij aan culinaire concepten en feestelijke momenten en laten we onze gasten genieten op ieder gewenst niveau! Van sfeervolle borrel in het Grand Café, een dinerbuffet in één van de vergaderzalen tot een sit-down dinner in het Atrium, wij vertalen graag uw culinaire wensen. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling reservering van Beeld en Geluid.

Ga naar 'Groepsarrangementen en zaalhuur'

Created with flickr slideshow.