You are here:

Vacature: Applicatiebeheerder

Voor onze afdeling ICT zijn wij op zoek naar een Applicatiebeheerder (40 uur per week)

Ben jij de collega die wij zoeken?

Je werkt hoofdzakelijk bij de afdeling applicatiebeheer maar je werkt ook samen met teams in verschillende type technische projecten. Je hebt geen moeite met onregelmatig werktijden en standby diensten. Je bent een teamspeler die het leuk vindt om complexe problemen op te lossen en je hebt affiniteit met Media Asset Management of Content Management.

Als applicatiebeheerder werk je veel zelfstandig aan bijvoorbeeld het analyseren en oplossen van storingen (software / hardware) en voert hierbij indien nodig regie richting onze leveranciers. We verwachten van je dat je proactief advies geeft en systeemverbeteringen aandraagt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het definiëren en uitvoering van bedrijfsbrede rapportages.

Kennis en ervaring

  • Je hebt een afgeronde HBO in Informatica of andere technische opleiding.
  • Ervaring met Media Asset Management systemen of Content Management systemen is een pré.
  • Je hebt diepgaande kennis van verschillende operating systemen zoals Linux, Windows (Apple is een pré).
  • Je kunt projectmatig werken, bent analytisch sterk onderlegd en kunt dit vertalen naar je collega’s (ook diegene zonder IT-achtergrond).
  • Je bent dienstverlenend en hebt organisatiesensitiviteit.

Diversiteit

Beeld en Geluid streeft naar een grotere culturele diversiteit van zijn publiek, programmering en personeel. Belangstellenden die bijdragen aan die diversiteit en een divers relatienetwerk met zich meebrengen, nodigen wij van harte uit te reageren.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een aanstelling voor één jaar, met daarna de mogelijkheid om te verlengen.
Het bruto maandsalaris (op fulltime basis) is minimaal € 3.156,13 en maximaal € 4.508,79 (schaal 10 CAO Beeld en Geluid). Per jaar heb je 200 vakantie-uren en 192 atv-uren (op fulltime basis).

Interesse?

Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan vóór 30 juni een bondige motivatie met cv naar de afdeling Personeel & Organisatie: personeelenorganisatie@beeldengeluid.nl. Ook videosollicitaties zijn van harte welkom!

Klik hier om het privacy statement van Beeld en Geluid met betrekking tot de sollicitatieprocedure te lezen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.