Je bevindt je hier:

Voortgezet onderwijs en mbo

Instagram, Snapchat, YouTube en televisie: media zijn altijd en overal aanwezig. Beeld & Geluid biedt jou en je leerlingen unieke workshops, trainingen en masterclasses die je blik op de werking van de media verscherpen en je leren er wijs mee om te gaan. Bekijk en combineer de leuke en leerzame arrangementen die we speciaal voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs en mbo hebben samengesteld.

Leerlingen van het voortgezet onderwijs met een koptelefoon op bij Beeld & Geluid
Drie lachende leerlingen die op computers een video monteren

Mediawijsheid bij Beeld & Geluid

Media spelen een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. We kunnen haast niet meer zonder en onze communicatie is ingrijpend veranderd. Speciaal voor het onderwijs en voor partners in het mediawijsheidsveld ontwikkelt Beeld & Geluid educatieve, crossmediale programma’s, diensten en producten waarbij de bevordering van mediawijsheid onder jeugd, jongeren én volwassenen altijd centraal staat.

Het aanbod van workshops voor VO en MBO wordt mede dankzij een bijdrage van Fonds 21 interactief en mobiel gemaakt zodat elke klas in VO en MBO in heel Nederland de kans krijgt om mediawijzer te worden. fonds21

 

Workshops

We bieden diverse workshops en masterclasses, afgestemd op het niveau van de groep, die aansluiten bij de belevingswereld van je leerlingen. Door zelf aan de slag te gaan krijgen ze inzicht in de werking en dynamiek van de media. Of dat nu met een masterclass medialogica is, of een gastles door de makers van het Jeugdjournaal. Na het volgen van een van onze programma’s gaan leerlingen gegarandeerd mediawijzer de deur uit.

Nu boeken

De workshops zijn van maandag t/m vrijdag te boeken. Doe direct een aanvraag door het formulier hieronder in te vullen. Heb je vragen? Neem contact met ons op.

T 035 – 677 5444 (maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.00 uur)
E groepsbezoek@beeldengeluid.nl

Locatie
We komen graag bij je langs op school om onze workshops en masterclasses te geven. Hiervoor rekenen wij de volgende reiskosten:
tot 25 km € 25
25 - 50 km € 50
50 - 100 km € 75
meer dan 100 km € 100
Gewenst programma
Vul alleen meerdere programma's in wanneer je deze met elkaar wilt combineren op één dag. Neem contact met ons op als je meerdere programma's op meerdere dagen wilt boeken. Eventuele bijzonderheden kun je onderaan dit formulier noteren.
Gewenst programma
Vul alleen meerdere programma's in wanneer je deze met elkaar wilt combineren op één dag. Neem contact met ons op als je meerdere programma's op meerdere dagen wilt boeken. Eventuele bijzonderheden kun je onderaan dit formulier noteren.
Kies een datum die je eerste voorkeur heeft
Kies een datum die je tweede voorkeur heeft