Je bevindt je hier:

Voortgezet onderwijs en mbo

Instagram, Snapchat, YouTube en televisie: media zijn altijd en overal aanwezig. Beeld & Geluid biedt jou en je leerlingen unieke workshops, trainingen en masterclasses die je blik op de werking van de media verscherpen en je leren er wijs mee om te gaan. Bekijk en combineer de leuke en leerzame arrangementen die we speciaal voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs en mbo hebben samengesteld.

Leerlingen van het voortgezet onderwijs met een koptelefoon op bij Beeld & Geluid
Drie lachende leerlingen die op computers een video monteren

Mediawijsheid bij Beeld & Geluid

Media spelen een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. We kunnen haast niet meer zonder en onze communicatie is ingrijpend veranderd. Speciaal voor het onderwijs en voor partners in het mediawijsheidsveld ontwikkelt Beeld & Geluid educatieve, crossmediale programma’s, diensten en producten waarbij de bevordering van mediawijsheid onder jeugd, jongeren én volwassenen altijd centraal staat.

 fonds21

Het aanbod van workshops voor VO en MBO wordt mede dankzij een bijdrage van Fonds 21 interactief en mobiel gemaakt zodat elke klas in VO en MBO in heel Nederland de kans krijgt om mediawijzer te worden. 

Workshops

We bieden diverse workshops en masterclasses, afgestemd op het niveau van de groep, die aansluiten bij de belevingswereld van je leerlingen. Door zelf aan de slag te gaan krijgen ze inzicht in de werking en dynamiek van de media. Of dat nu met een masterclass medialogica is, of een gastles door de makers van het Jeugdjournaal. Na het volgen van een van onze programma’s gaan leerlingen gegarandeerd mediawijzer de deur uit.

Boek direct jullie workshop

Locatie
Is het niet mogelijk om met leerlingen naar Hilevrsum of Den Haag te komen, dan kunnen wij een programma op locatie verzorgen. Hiervoor rekenen wij €150,- reiskosten.
Gewenst programma
dagdeelkeuze
Tussen 9-12u
Tussen 13-15u
dagdeelkeuze 2
Tussen 9-12u
Tussen 13-15u
Gegevens aanvrager

Kom je er niet uit of heb je nog vragen?

Neem dan contact op met groepsbezoek@beeldengeluid.nl