Je bevindt je hier:

Test ons tweede scherm voor Tussen Kunst & Kitsch

 

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK.

Binnen het LinkedTV-project ontwikkelde Beeld & Geluid en het Centrum voor Wiskunde en Informatica een tweede scherm-applicatie rond het AVROTROS-programma Tussen Kunst & Kitsch. Binnen deze applicatie worden fragmenten uit het programma verrijkt met achtergrondinformatie, gerelateerde kunstwerken én andere fragmenten uit de geschiedenis van Tussen Kunst & Kitsch. Er zijn twee eerdere studies gedaan en om het verder uitgewerkte concept te toetsen zoekt Beeld & Geluid wederom deelnemers voor deze laatste ronde gebruikersonderzoek.

Iedereen vanaf 18 jaar kan meedoen, ongeacht of je een trouwe kijker van Tussen Kunst & Kitsch bent. Je hoeft enkel interesse te hebben in video's over kunst en cultuur en enige ervaring met het gebruiken van een tablet. Je deelname wordt beloond met een VVV bon van €20. Reiskosten worden vergoed tot maximaal €15.

Wat houdt het onderzoek in?

Het onderzoek vindt plaats bij Beeld & Geluid in Hilversum en duurt ongeveer een uur. Je krijgt enkele opdrachten voorgelegd waarmee je de tweede scherm-applicatie gaat testen en aangeeft in hoeverre je geïnteresseerd bent in de extra informatie die aan de fragmenten uit Tussen Kunst & Kitsch is gekoppeld. Afsluitend volgt er een kort nagesprek en een enquête met enkele vragen.

De resultaten van het onderzoek geven Beeld & Geluid en het LinkedTV project inzicht in de wensen van kijkers van video's over kunst en cultuur van de resultaten van het onderzoek kan Beeld & Geluid  tweede scherm-applicatie voor LinkedTV verder ontwikkelen en leren we wat (mogelijke) gebruikers nu écht interessant vinden. De uitkomsten van het onderzoek worden volledig anoniem verwerkt. Meer informatie over het project en dit onderzoek kan je (in het Engels) vinden op: http://www.linkedtv.eu/scenarios/hyperlinked-documentary-scenario/.

Meld je aan

Als je wil meedoen, kan je je aanmelden via deze link. De data zijn 16-27 februari, maar je kunt ook aangeven dat je aan het vervolgonderzoek begin maart wilt deelnemen als de data niet schikken.
Het onderzoek kan zowel in de ochtend, middag of avond plaatsvinden. We laten je uiterlijk 5 dagen voor de opgegeven keuzes weten of je bent geselecteerd voor deelname.

Colofon