Je bevindt je hier:

Trouwen in Beeld en Geluid

Elkaar het ja-woord geven op het Media Park? Het kan, want Beeld en Geluid is een officiële trouwlocatie. Een prachtige plek voor de huwelijksvoltrekking, fotoreportage en een feest.

Foto: Patrick Ouwerkerk | FotograafPatrick.nl

Onze theaterzalen zijn uitgerust met grote bioscoopschermen. Theaterzaal 2 heeft een projectiescherm van 2 bij 5 meter en Theaterzaal 1 een scherm van 4,4 bij 11 meter, waarop je je eigen film kunt laten draaien. Een bijzondere belevenis tijdens een huwelijksvoltrekking.

Het is zelfs mogelijk het huwelijk te laten voltrekken in onze tijdelijke tentoonstelling. De tentoonstellingszaal wordt dan voor de gewone dagbezoekers tijdelijk afgesloten. Origineel en uniek.  

trouwen_9513705011_10b66112b9_o.jpg

Foto: Patrick Ouwerkerk | FotograafPatrick.nl

Foto: Patrick Ouwerkerk | FotograafPatrick.nl

Advies

Wij hebben al jaren ervaring met het organiseren van verschillende evenementen en denken graag met je mee met de organisatie van je bruiloft, de receptie en het avondfeest.  Bij onze cateraar ben je aan het goede adres voor het taartsnijden en de invulling van het diner. 

Contact

Vind je deze trouwfoto's ook schitterend? Ben je gek op radio en televisie en is onze prachtige locatie perfect voor je bruiloft? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Je kunt contact met ons opnemen via onderstaand mailadres.

E groepsbezoek@beeldengeluid.nl