Je bevindt je hier:

Wijs met media

Alle informatie die via krant, radio en tv, social media, internet en mobiele telefoon tot ons komt, heeft een grote invloed op wie we zijn, wat we vinden en hoe we naar de maatschappij kijken. Media verrijken en vergroten onze wereld. Maar het is van groot belang dat je ‘mediawijs’ bent, om écht goed met alle ontwikkelingen om te gaan.

Astrid Joosten - ©Nick van Ormondt

Astrid Joosten - ©Nick van Ormondt

Veilig bezoek

Tijdens je bezoek aan Beeld en Geluid staan jouw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers, voorop. Daarom hebben we de nodige maatregelen getroffen voor jouw bezoek. We denken graag mee wat er passend binnen de geldende maatregelen mogelijk is.

Programma

SeniorWeb en Beeld en Geluid bieden je een uniek groepsarrangement om de soms complexe wereld van media beter te begrijpen. Bekende Nederlanders, experts en ervaringsdeskundigen als social media-liefhebbers Vera en Govert van Brakel, journaalpresentator Jeroen Overbeek en neuromarketeer Martin de Munnik worden in dit informatieve videoprogramma door presentatrice Astrid Joosten geïnterviewd over alle mediawijsheid thema's die voor jou van belang zijn. Zo maak je tijdens dit groepsarrangement, onder leiding van een museumdocent, een reis door het veelzijdige medialandschap. Daarbij wissel je verhalen uit en leer je op een leuke, interactieve manier over media. Je stapt geïnspireerd én mediawijzer naar buiten. 

Je wordt ontvangen met een kop koffie/thee en wat lekkers. Daarna neem je in één van onze zalen, onder begeleiding van één van onze Mediawijsheidsdocenten en deskundigen van SeniorWeb deel aan dit interactieve videoprogramma. Je ontvangt handig lesmateriaal vol inspirerende tips om na afloop mee naar huis te nemen.

Vanzelfsprekend is deelname aan het Wijs met Media programma ook te combineren met een lekkere lunch of borrel in het restaurant van Beeld en Geluid. Informeer bij je boeking naar de mogelijkheden. 

 

Individueel naar Wijs met media?

Individueel meedoen aan het Wijs met media-programma? Deze zullen in 2021 weer van start gaan!

 Dit arrangement wordt gerealiseerd mede dankzij de steun van de deelnemers van de VriendenLoterij.

Astrid Joosten - ©Nick van Ormondt

Astrid Joosten - ©Nick van Ormondt

Praktische info

Weer beschikbaar vanaf 1 augustus 2021


Tijden en prijzen

Duur: ca. 2 uur
Groepsgrootte: minimaal 15 - maximaal 80 personen (grotere groepen in overleg)
Corona-update: maximaal 30 personen
Aanvang: woensdag, vrijdag om 10.00, 12.30 en 14:30 uur
Prijs: interactieve presentatie incl. koffie/thee + tv-gebakje,  €15,00 p.p.
 

Vanzelfsprekend is het arrangement uit te breiden met catering of een rondleiding door het gebouw.

Nu boeken

Vraag het arrangement aan door dit formulier in te vullen. Of neem contact met ons op.

T 035-6775444 (ma t/m vr van 9:00 - 17:00 uur)
E groepsbezoek@beeldengeluid.nl

Gelegenheid
Zijn er dingen waar we rekening mee moeten houden (zoals een rolstoel/rollator) of heb je extra wensen?