Kinderfeestje

Feestje! Ren de Beeld en Geluid experience in en ontdek de wereld van de media! Treed samen op met je vrienden en vriendinnen op het podium van de POPStudio, presenteer het nieuws of kom op als een echte beroemdheid. In Beeld en Geluid ben jij de ster!

Doen!

In de experience hoef je geen moment stil te zitten! Je ervaart hoe het is om de spotlights te staan en om mediamaker te zijn en leert door te doen. Speel bijvoorbeeld een spannende achtervolgingsscène na in Flikken Maastricht, of maak je eigen Buurman en Buurman animatie!

Meer over de Beeld en Geluid experience

Praktische info

Je hoeft niet te reserveren, maar kunt gewoon langskomen. Wel kun je je tickets vast online bestellen. Geef bij de entree aan dat het om een kinderfeestje gaat, dan krijg je een flyer met daarop de leukste paviljoens.

Prijzen 

Kinderen 4 t/m 12 jaar: € 9,50
Volwassenen: € 17
Museumkaarthouders: gratis

Per groep van minimaal 5 kinderen kan één volwassene gratis mee als begeleider. Om actief deel te kunnen nemen heb je wel een entreebewijs nodig.

Bestel je tickets

Catering

Een kinderfeestje is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten en drinken! Daarvoor kun je terecht in ons Grand Café.

  • Limonade + muffin: € 2,50
  • Kidsmenu - Snack: € 6,00
  • Kidsmenu - Gezond: € 6,50

Daarnaast kun je ook uit het overige aanbod in het grand café kiezen!
Let erop dat de catering eventuele wensen graag tijdig wil weten (liefst voor 14:00 uur), zodat alles op tijd klaar gezet kan worden. De keuken sluit om 17:00 uur.