Je bevindt je hier:
Let op: event is afgelopen

Zapplive bij Beeld en Geluid!

Van 30 mei t/m 2 juni (Hemelvaartweekend) staat Zapplive in Beeld en Geluid. Je krijgt een kijkje achter de schermen bij Zapplive, speelt spellen met Klaas van Kruistum en gaat koken met Pierre Wind. Ook krijg je in een workshop verslaggeving handige tips en tricks voor het maken van een reportage, zodat je aan de slag kunt als een van de 5000 verslaggevers van Zapplive. En is er tijd voor foto’s en handtekeningen!

Klaas en Saskia van ZappLive
Pierre Wind

Samen bakken met Pierre Wind!

Pierre Wind staat bekend om zijn gekke recepten en fratsen. Wil je samen met hem een recept maken? Aansluitend aan het zaalprogramma waarin Pierre zijn creatie demonstreert, maak je die in deze mini-workshop zelf na. Opeten mag!
Op inloop, 14.00-14.45 uur en 16.00-16.45 uur.
Op zaterdag 1 juni alleen om 14.00-14.45 uur.

Workshop verslaggeving: Zapplive zoekt 5000 verslaggevers!

Wil jij ook graag video’s maken voor Zapplive? Dat kan! Zapplive is op zoek naar 5000 jonge verslaggevers door hele land. In deze workshop krijg je allerlei handige tips en tricks om zelf de mooiste video’s te maken. Oefen met filmen, stel de juiste interviewvragen en monteer je video af. De beste video van het weekend krijgt een plekje op de site van Zapplive!
Op inloop, 11.00-16.00 uur

Op de foto

Heb je altijd al een kijkje willen nemen in de studio van Zapplive? Ga op de foto voor het groene scherm en waan je in de echte studio!