You are here:
Let op: event is afgelopen

(UITGESTELD) Meivakantie: Kinderen voor Kinderen

In verband met de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus wordt dit evenement verplaatst naar een nieuwe datum. Deze volgt zo spoedig mogelijk.

Kinderen voor Kinderen bestaat 40 jaar en dat vieren we bij Beeld en Geluid! Tijdens de meivakantie zing en dans je op de leukste Kinderen voor Kinderen-hits en ontmoet je jouw idolen. Kijk naar de mooiste fragmenten of ga op de foto met jouw favoriete koor uit de afgelopen 40 jaar.

Zaalprogramma's

Tijdens de superworkshops krijg je zangles van de echte Kinderen voor Kinderen-zangcoach en dans je mee met de danscoaches van Kinderen voor Kinderen. Met presentator Ridder van Kooten zing je de leukste hits in de sing-a-long (ook leuk voor ouders!) en de kinderen van het koor staan klaar om met jou op de foto te gaan. Koop hieronder alvast een ticket voor de zaalprogramma’s om zeker te zijn van een plekje.
De Superworkshop zang en de Sing-a-long zijn een gezinsactiviteit. We vragen je daarom om voor zowel ouders als kinderen een ticket aan te schaffen. Voor de Superworkshop dans en de Meet & Greet hebben alleen de kinderen een ticket nodig.

Superworkshop zang

30 minuten, voor alle leeftijden

Wil jij net zo goed zingen als de kinderen uit het koor? In deze superworkshop geeft de échte Kinderen voor Kinderen zangcoach Michiel je tips en tricks om zo mooi mogelijk te zingen. En zing je samen met hem en de hele zaal de leukste Kinderen voor Kinderen hits! 

Superworkshop dans

45 minuten, vanaf 6 jaar

Heb jij altijd al willen dansen met de echte dansdocenten van Kinderen voor Kinderen? Dan is dit jouw kans! Dans mee en leer alle danspasjes van je favo Kinderen voor Kinderen-hits. 

Sing-A-long met Ridder van Kooten

30 minuten, voor alle leeftijden

Zing samen met presentator Ridder van Kooten mee met de leukste Kinderen voor Kinderen-hits, uit jouw tijd en die van je vader en moeder! 

Meet & Greet met de kinderen van het koor

45 minuten, voor alle leeftijden

Ontmoet jouw idolen tijdens de Meet & Greet. De kinderen van het koor staan klaar om een handtekening uit te delen en samen met jou op de foto te gaan! 

Let op: Foto's van de Meet & Greet worden een dag later rond 12:00 uur geplaatst in ons Kinderen voor Kinderen Facebook event.

Agenda zaalprogramma's

Hier komen binnenkort de linkjes om tickets te kopen voor de verschillende zaalprogramma's. Let wel:

  • Voor de Superworkshop zang dienen ouders en kinderen een ticket te kopen (gezinsactiviteit)
  • Voor de Sing-a-long dienen ouders en kinderen een ticket te kopen (gezinsactiviteit)
  • Voor de Superworkshop dans hoeven alleen kinderen een ticket te kopen
  • Voor de Meet & Greet hoeven alleen kinderen een ticket te kopen (ouders mogen wel mee). 

Parcours

25 april t/m 3 mei - 11:00 - 17:00 uur (doorlopende activiteit, reserveren niet nodig)

Ga zelf aan de slag in ons Kinderen voor Kinderen-parcours. Zing, dans, quiz en bedenk een onderwerp voor een nieuw Kinderen voor Kinderen-lied! Heb je alle activiteiten gedaan? Dan ben je een echt Kinderen voor Kinderen-talent!

De POPstudio

Doe een optreden op het (TopPop-)podium in de POPstudio en dans en zing uit volle borst mee met de grootste hits van Kinderen voor Kinderen. Jij bent de ster in Beeld en Geluid!