Je bevindt je hier:
Let op: event is afgelopen

Top 2000 Cafe

Wil jij de laatste dagen van 2019 doorbrengen in het enige echte Top 2000 Café? Dat kan! Tussen Kerst en Oud & Nieuw zendt NPO Radio 2 de Top 2000 live uit vanuit het Top 2000 Café in Beeld en Geluid. Je bent van harte welkom in het Café om mee te genieten.

Wil jij de laatste dagen van 2019 doorbrengen in het enige echte Top 2000 Café? Dat kan! Tussen Kerst en Oud & Nieuw zendt NPO Radio 2 de Top 2000 live uit vanuit het Top 2000 Café in Beeld en Geluid. Je bent van harte welkom in het Café om mee te genieten.

Foto: Bullet-Ray

We naderen het einde van het jaar en dat betekent dat het alweer bijna tijd is voor de Top 2000. En waar kan je beter van de lijst der lijsten genieten dan in het Top 2000 Café?

Online tickets niet meer verkrijgbaar

Dit jaar niet kunnen reserveren? Geen paniek! Je kan het café altijd bezoeken, want er zijn iedere dag tickets beschikbaar op inloop. Houd dan wel rekening met een wachttijd. Die hoef je overigens niet door te brengen in een lange wachtrij. Je krijgt een kaartje mee voor een tijdstip later op de dag en kunt terugkomen op het moment dat je naar binnen mag. Blijf je toch liever in de buurt? Er is ter plekke genoeg te beleven om je niet te hoeven vervelen! Aan de deur kost je kaartje €3,00.

Maximaal 1 ticket per persoon

Om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden om het café te bezoeken kun je aan de deur maximaal 1 ticket per persoon halen. Het is dus niet mogelijk om meerdere tickets te halen voor aansluitende tijdsloten of voor vrienden/familie. 

Op deze dagen houden wij je op deze pagina op de hoogte van de actuele wachttijden en staan we op Facebook en Twitter paraat om al je vragen over een bezoek te beantwoorden! 

Foto: Bullet-Ray

Openingstijden

Het café is geopend van 5.00 uur 's ochtends tot en met 3.00 uur 's nachts, met uitzondering van Eerste Kerstdag en Oudejaarsavond. 

25 december 

8:00 - 3:00 uur

26 t/m 30 december

5:00 - 3:00 uur

31 december 

5:00 - 21:30 uur

Let op: de laatste inloop op 31 december is om 20:15 uur! Vaak zijn deze tickets enkele uren voor dit moment al uitgegeven. Houd onze website in de gaten voor updates hierover.

Toegankelijkheid

Het Top 2000 Café is toegankelijk voor mensen in een (elektrische) rolstoel.

Om je bezoek aan het Top 2000 Café leuk en veilig te laten verlopen, hanteren we de volgende regels.

  • Volg bij je bezoek de aanwijzingen van de beveiliging op.
  • Bij het betreden van Beeld en Geluid kun je gefouilleerd worden. Wij vragen om je medewerking.
  • Meegenomen tassen kunnen worden gecontroleerd.
  • Tassen mogen niet meegenomen worden in het Top 2000 Café, deze kun je kwijt in de kluisjes.
  • Het is niet toegestaan om onder invloed van alcohol of drugs het gebouw te betreden. Je kunt hierop gecontroleerd worden.
  • Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen in het café.
  • Op en rondom de locatie wordt streng gecontroleerd op ongeregeldheden. Personen die zich op welke manier dan ook misdragen zullen onmiddellijk uit het gebouw verwijderd worden.
  • De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden van diefstal en/of schade aan (persoonlijke) eigendommen.
  • Bij bezoek aan dit evenement stem je ermee in dat er door de organisatie foto- en filmmateriaal kan worden gemaakt wat gebruikt kan worden voor commerciële/promotionele doeleinden.