Je bevindt je hier:
Let op: event is afgelopen

Top 2000 Café

Tussen Kerst en Oud & Nieuw is het zover! NPO Radio 2 zendt de Top 2000 live uit vanuit het Top 2000 Café in Beeld en Geluid. Je bent van harte welkom in het Café om mee te genieten! Heb je nog geen ticket, houd dan onze updates op Twitter in de gaten voor de wachttijden.

Tijdblokken en tickets

Om zo veel mogelijk mensen een kans te geven de Top 2000 bij te wonen, werken we met tijdblokken. Je kunt met een plaatsbewijs een half uur het café in.

Een beperkt aantal plaatsen was vooraf online te reserveren. Deze zijn inmiddels uitverkocht. Je kunt echter gewoon nog langskomen: aan de deur worden kaartjes voor het eerstvolgende beschikbare tijdblok verkocht. Een ticket kost aan de deur 3 euro. 

Drukte

De plaatsen worden op volgorde van binnenkomst uitgegeven, dus er kan sprake zijn van lange wachttijden! Hou daar rekening mee. Op Twitter geven we updates over de wachttijden en de drukte.  

Openingstijden

Het café is geopend van 5.00 uur 's ochtends tot en met 3.00 uur 's nachts, met uitzondering van Eerste Kerstdag en Oudejaarsavond. 

25 december                    8.45 - 3.00 uur
26 t/m 30 december         5.00 - 3.00 uur 
31 december                    5.00 - 20.15 uur (na 20.15 uur alleen met reservering) 

Let op: de laatste inloop is om 01:00 uur! Vaak zijn deze tickets enkele uren voor dit moment uitgegeven. Houd Twitter en NPO Radio 2 in de gaten voor updates.

Toegankelijkheid

Het Top 2000 café is toegankelijk voor mensen in een (elektrische) rolstoel. Wel is het slim om van tevoren even contact met ons op te nemen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen (035- 677 5555).

Om je bezoek aan het Top 2000 Café leuk en veilig te laten verlopen, hanteren we de volgende regels.

  • Volg bij je bezoek de aanwijzingen van de beveiliging op.
  • Bij het betreden van Beeld en Geluid kun je gefouilleerd worden. Wij vragen om je medewerking.
  • Meegenomen tassen kunnen worden gecontroleerd.
  • Tassen mogen niet meegenomen worden in het Top 2000 Café, deze kun je kwijt in de kluisjes.
  • Het is niet toegestaan om onder invloed van alcohol of drugs het gebouw te betreden. Je kunt hierop gecontroleerd worden.
  • Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen in het café.
  • Op en rondom de locatie wordt streng gecontroleerd op ongeregeldheden. Personen die zich op welke manier dan ook misdragen zullen onmiddellijk uit het gebouw verwijderd worden.
  • De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden van diefstal en/of schade aan (persoonlijke) eigendommen.
  • Bij bezoek aan dit evenement stem je ermee in dat er door de organisatie foto- en filmmateriaal kan worden gemaakt wat gebruikt kan worden voor commerciële/promotionele doeleinden.